26

feb

img_6871
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Treets Traditions: Relaxing Chakra’s

Door Wendy Versteeg

Onze oerouders slikten geen medicijnen en hadden geen potje dagcrème. Wat ze wel hadden was kennis van de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur en de tradities van verzorgen. Deze geschiedenis gaat duizenden jaren terug. Er werden mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Proefondervindelijk werd uitgevonden wat goed werkte bij welke huidklacht en deze kennis en tradities zijn van generatie op generatie overgedragen.

Treets heeft als missie om wereldwijd op zoek te gaan naar deze waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. Door deze eeuwenoude tradities te verrijken met de kennis van nu, zorgt Treets ervoor dat deze bereikbaar worden voor iedereen. Treets wil de mensen deze tradities laten herontdekken, zodat ze niet vergeten worden en in leven blijven. De Treets Traditions. Producten zijn gebaseerd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu.

img_6873

Het assotiment bevat op dit moment vijf verschillende lijnen: Energising Secrets, Revitalising Ceremonies, Healing in Harmony, Nourishing Spirits en Relaxing Chakra’s. Deze laatste lijn wil ik graag aan jullie voorstellen. Dit aan de hand van een aantal heerlijke producten. Gelukkig hoef ik niet helemaal alleen te testen, mijn kleine Calvin is ook fan van de geuren.

Relaxing Chakra’s lijn die qua geur gebaseerd is op eeuwenoude tradities uit Azië. Massages, baden en exfoliëren, vormen de basis voor deze lijn, welke speciaal ontwikkeld is met de extracten en oliën van bloemen en planten. De producten hebben een zoete, poederige bloemengeur. Hieronder zien jullie de Bath Tea (€ 5,99 – 3 stuks). Ik ben dol op badderen en thee dus hoe leuk is het om met een enorm theezakje in bad te gaan zitten? De formule bevat rijstzemelolie, rozenblaadjes en hibiscus. De combinatie voedt en hydrateert de huid tijdens het baden. Leg een theezakje in bad en laat het bad vollopen met heet water. Draai nu de koude kraan open tot het badwater de gewenste temperatuur heeft bereikt. Vergeet niet het bad goed schoonspoelen na afloop.

img_6870

De Body Scrub (€ 9,99 – 375 gr) uit de Relaxing Chakra’s lijn is een exfoliërende lichaamsscrub met traditionele Aziatische kokosnootolie en roos om de huid te voeden en de vochtbalans te herstellen. De samenstelling exfolieert de huid zacht en laat haar weer ademen. De scrub verbetert de teint en herstelt het evenwicht, Masseer een klein beetje zoutscrub over een vochtige huid, masseer het even goed in om het vervolgens weer af te spoelen. Je huid is zijdezacht en straalt als een zonnetje.

img_6875

Heb je behoefte aan een lekkere, volle body cream? Kies dan voor de Body Cream (€ 9,99 – 250 ml) uit de roze Relaxing Chakra’s lijn. De rijke en vocht inbrengende bodycrème bevat een combinatie van traditionele Aziatische roos, die veroudering tegengaat en de vochtbalans herstelt, en rijstzemelolie, die de huid beschermt. De formule trekt lekker snel in de huid en laat daar een heerlijke geur achter.

img_6871

img_6876
Structuur Body Cream

Tot slot ben ik ook fan van de Foaming Shower Gel (€ 6,99 – 200 ml). De schuimende douchegel die met water verandert in een rijk, zacht schuim is niet alleen een heerlijk product maar zorgt ook voor plezier in de badkamer. Traditionele Aziatische roos herstelt de vochtbalans van de huid en rijstzemelolie zorgt ervoor dat zij weer stralend wordt.

img_6872
Ik ben erg enthousiast over deze lijn. De geur is zeer comfortabel, vrouwelijk en rustgevend. De producten zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. Je kunt de producten onder andere scoren bij Etos en ik zag ze ook voorbij komen bij Douglas. Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt of wil je meer informatie over de producten? Kijk dan hier even. Binnenkort vertel ik jullie alles over de Energising Secrets lijn van dit leuke merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.