4

jan

img_7143

Passiescore:

Beauty Kitchen: Seashorse Plankton lijn

Door Wendy Versteeg

Beauty Kitchen introduceerde onlangs een lijn met 100% natuurlijke, biologisch gekweekte microalgen en plantenextracten. Plankton microalgen zijn de eerste schakel in de energieketen van de oceanen en zijn onmisbaar in de voeding van zeepaardjes. Ze beschermen zichzelf tegen milieu-stress door een unieke mix aan anti-oxidanten, omega 3, lipiden, sterolen, carotenoïden en vitaminen te produceren. Spannend toch? Ik vertel jullie vandaag veel meer over de nieuwe Seashorse Plankton lijn. 

De krachtige biologische verbindingen werken binnen 24 uur. Ze zorgen voor het langer vasthouden van je natuurlijke, jeugdige uitstraling, het verfijnen en verzachten van de probleemhuid, het verbeteren van de elasticiteit van je huid, verminderen van fijne lijntjes en rimpels, hydrateren en beschermen van je huid tegen de schadelijk invloeden van buitenaf, en uiteindelijk zullen de formules de collageenproductie stimuleren. Of je aan het dromen bent? Nee hoor, deze lijn is helemaal echt.

img_7143

Beauty Kitchen’s Seahorse Plankton lijn bevat zoals ik al vertelde unieke plankton microalgen. Deze worden door Beauty Kitchen biologisch gekweekt in een speciale bioreactor in Italië. Zo verstoren ze de natuurlijke balans van de oceanen, door ongecontroleerde oogsten, niet en weten ze zeker dat de microalgen zuiver zijn.

De Seahorse Plankton Anti-Ageing-lijn bestaat uit doeltreffende, natuurlijke producten. Naast plankton (ik moet steeds denken aan het kwade brein uit de kinderserie Sponge Bob waarin een minuscuul karakter genaamd Plankton het geheime recept van de krabburger wil ontrafelen maar dat geheel terzijde) microalgen bevatten de Seahorse Plankton producten nog een aantal andere bijzondere ingrediënten waaronder Zeewierextract (Laminaria Digitata). Dit ingrediënt staat bekend om de antioxidantwerking en ontstekingsremmende eigenschappen. Blauwe kamille (Guaiazulene)  is een donkerblauwe organische samenstelling die zichtbaar is in blauw koraal. Heeft een roosachtige geur en een krachtige antioxidant werking.

Immortelle (Helichrysum italicum) is een natuurlijke hersteller en Engelwortel (Angelica Archangelica) olie bevat antioxidanten, vitamines, valeriaanzuur en waardevolle oliën, die de probleemhuid helpen verzachten en verbeteren. Wierookhars (Boswellia Carterii) ondersteunt de celvernieuwing en houdt bestaande cellen gezond.

img_7142

Het Seahorse Plankton 5 Minute Miracle Mask (€19,99 -60 ml) bevat biologisch gekweekte microalgen die de huid direct detoxen en reinigen. Daarnaast zorgt het masker ervoor dat de huid van je gezicht, je hals en je decolleté steviger en voller wordt. Het stimuleert en verstevigt je gezicht, je nek en je decolleté, Het product om jouw huid direct een stralende en frisse uitstraling te geven.

De Seahorse Plankton High Definition Facial Oil (€29,99 -30 ml) is gemaakt om het ontstaan van rimpeltjes te verminderen, de huid voller te maken en deze te beschermen. Het verfijnt en verzacht de probleemhuid, verbetert de elasticiteit en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

De Seahorse Plankton-producten zijn verkrijgbaar vanaf december bij Holland & Barrett in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl. Naast deze bovenstaande goodies bevat de lijn ook een Seahorse Plankton Beauty Boosting BB Cream, Seahorse Plankton Everlasting Radiance Cleansing Gel en een Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser.

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.