10

jan

IMG_5156
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Lekker: Badedas Man

Door Wendy Versteeg

Wanneer het aankomt op uiterlijk, focust een man zich in vergelijking tot een vrouw meer op intrinsieke waarden en hecht minder waarde aan het oordeel van anderen. Het gezondheidsaspect speelt bij mannen een grote rol binnen uiterlijke verzorging en zelfverzekerdheid. Een merk als Badedas kunnen de meeste mannen dus zeker waarderen. Sterker nog: wanneer je aan een gemiddelde man vraagt welk merk showergel hij gebruik dan kennen ze de naam Badedas vrijwel allemaal!

‘Zo in m’n sas met Badedas’, wie kent het bekende deuntje niet? Badedas Man is een heerlijk schuimende en verzorgende 2-in-1 douchegel & shampoo met de iconische Badedas-haak die dient als handig ophangsysteem voor onder de douche. Een douchegel die oude tijden laten herleven en al 140 jaar een all time favorite is. Ik moet jullie bekennen dat ik de geuren altijd heel erg lekker vond en nog steeds vind.

IMG_5156

De 2-in-1 douchegel & shampoo is verkrijgbaar in de varianten Feel Wild (met bramen & gember), Feel Awake (met zeemineralen & een vleugje venkel) en Feel Strong (met mint & tea tree). Ik vind zelf de paars/blauw variant erg lekker en stiekem vind ik het af en toe wel lekker om een herengeur te gebruiken.

IMG_5157

Kennen jullie Badedas ook? De flacons kosten €2,25 (150 ml) en zijn verkrijgbaar bij alle reguliere verkooppunten. Trouwens: het ophanghaakje is erg handig. Veel handiger dan al die flessen die bij mij in de badkamer op de grond staan!

Totaal 2 reacties

Tio

10 mei 2018 om 04:57

Ik denk dat deze douche gels een tintelend gevoel geven, en dat het je meteen wakker maakt. Refreshed and relaxed kom je uit de badkamer vandaan. Een fris gevoel is dat.

Beantwoorden

Tio

10 mei 2018 om 04:58

Het ophangsysteem is ook handig om dat op middelhoogte aan de kraan kunt bevestigen zodat de doucheflacon zo kunt grijpen zonder te bukken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.