4

okt

biodermal-couperose-creme
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Nieuw: Biodermal Couperose crème

Door Wendy Versteeg

Couperose is een verschijnsel waarbij kleine bloedvaatjes (haarvaatjes) in het gezicht beschadigd raken. Normaal gesproken gaan haarvaatjes open en dicht om het lichaam op temperatuur te houden, echter wanneer ze beschadigen blijven ze open staan en stroomt er continu bloed doorheen.

biodermal-couperose-cremeDit zie je vervolgens op de wangen, de neus, het voorhoofd of de kin terug in de vorm van rode draadjes, streepjes of spinnetjes. Couperose is volkomen onschuldig en bovendien onontkoombaar naarmate we ouder worden, maar daarom niet minder storend. De uitgezette haarvaatjes kunnen namelijk klachten geven zoals branderigheid, prikkelingen, tintelingen of jeuk. Ouderdom, hormonale veranderingen, overmatige blootstelling aan zonlicht, temperatuurschommelingen en zoals ik hierboven al meldde kan ook alcoholgebruik couperose veroorzaken of verergeren.

Ik moet jullie bekennen dat er nog niet zo heel veel bekende of toegankelijke merken zijn die een couperose crème hebben uitgebracht. Gelukkig brengt Biodermal hier verandering in met de Biodermal Couperose crème (€ 19,95 – 30ml). Deze voorkomt en behandelt de zichtbare kenmerken van rosacea en couperose.

Image-1

De formule vermindert roodheid van de huid en de zichtbaarheid van kleine adertjes en beschermt en kalmeert tegelijkertijd de huid. Het product is klinisch bewezen effectief en geschikt voor alle huidtypen.

Deze speciale couperose crème bevat ingredienten zoals cholesterol, ceramiden, gehydrogeneerd lechitine en thehalosen die samen de Tri-solve technologie worden genoemd. Een deel van deze ingredienten zijn huideigen lipiden en dragen bij tot het herstellen van de huidbarriere. Overigens heeft dit product een zacht groene tint  – dit actieve groene pigment camoufleert roodheid enigszins – en ruikt niet. De crème bevat dan ook geen parfum.

Kortom: dit klinkt enorm goed en dat voor een zeer betaalbare prijs. Meer informatie over dit nieuwe Biodermal-product vind je via www.biodermal.nl. Hier kun je ook direct online bestellen. Mocht je liever zelf even langs een winkel lopen dan zit er altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt.

Totaal 3 reacties

Debbie

9 oktober 2013 om 12:50

Dat klinkt interessant! Ik kan die creme gewoon combineren met mijn dag/nachtcreme neem ik aan? Of is het beter om op de rode plekken alleen de couperosecreme te smeren?

Beantwoorden

Stephanie

18 oktober 2013 om 14:01

Een tip voor de lezers die na het lezen van dit stukje enthousiast zijn geworden: van 15 t/m 20 oktober geeft de kruidvat 50% korting op het hele Biodermalassortiment. Dan is het helemaal een leuk prijsje om uit te proberen!

Beantwoorden

steffy

20 maart 2018 om 16:01

hoe kan ik dit bestellen voor spanje en betalen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.