14

dec

Oliveway bodybutter

Passiescore:

Olive Way – hydraterende & anti-aging body butter met plantaardige ingrediënten

Door Redactie

Olive Way is een productenlijn van plantaardige ingrediënten. Een voedende body butter op natuurlijke basis. De Olive Way Body Butter werkt diep hydraterend en beschermt de huid tegen veroudering. Een product met biologische olijfolie, honing, argan olie en saxifrage extract. Bio let’s go!

Olive Way

IMG_6402

Er zijn weinig mensen in mijn omgeving die geen last hebben van een droge huid in de winter, waaronder ikzelf. Een diepe moisturizing crème is met de koude dagen voor mij dan ook extra belangrijk. In tegenstelling tot mijn gezicht, smeer ik mijn lichaam niet vaak genoeg in. Vaak wegens tijdgebrek of laksheid. Ook moet ik er bij zeggen dat ik voor mijn lichaam vaak maar wat koop en dus nog geen vaste bodycrème heb.

Wat in het algemeen goed is om te weten over een body butter is dat een body butter meestal compacter en lobbiger is dan bijvoorbeeld een bodylotion. Je merkt dan ook meteen dat de Olive Way – Hydraterende & anti-aging body butter meer tijd nodig heeft om in je huid te trekken dan een normale bodylotion. Dit vind ik persoonlijk een groot voordeel omdat de crème dan alleen maar dieper in je huid wordt opgenomen en dus langer en beter resultaat geeft. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de geur daardoor langer blijft zitten. Win win win!

Olive Way Butter

Olive Way 2

Bij het opendraaien van de body butter was de warme wellness geur meteen het eerste waar ik blij van werd. Heerlijk zacht en ontspannend. Ik smeerde de body butter meteen na het douchen op mijn lichaam. Daarna trok ik mijn badjas aan en ging ik alvast ontbijten, opmaken, m’n haar doen, etc. Aankleden deed ik als laatst zodat de butter goed in mijn huid kon trekken. Even snel insmeren van deze body butter zou zonde zijn, want de diepe hydraterende werking is een echte verwennerij voor je huid. Gun jezelf dus wat extra tijd en een verwen momentje!

Olive Way 4

Deze hydraterende en anti-aging body butter van 200 ml heeft een prijs van €16,80

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.