14

sep

matisklein
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Supplementen voor de huid: Matiskin | 3.0

Door Wendy Versteeg

Matis is een Internationaal prestigieus schoonheidssalonmerk dat al 74 jaar lang kennis wijdt aan huidverzorging. Het merk gelooft in de voortdurende dialoog met vrouwen en mannen om aan hun behoeften en verwachtingen te voldoen in termen van advies, prestaties en plezier. Het Research & Development laboratorium met een team van specialisten zoals chemici, biologen en samenstellers, is continu op hoogte van de nieuwste wetenschappelijke innovaties. Hierdoor kunnen de specialisten direct reageren op veranderingen in de markt.

Deze specialisten maken exclusieve formules, die voortdurend worden verbeterd worden met nieuwe werkzame stoffen, waarbij wordt getracht om het beste van wetenschap met natuur te combineren. Samen met de marketingafdeling ontwikkelen de specaialisten producten die optimaal zijn aangepast aan de behoeften van vrouwen. De eindproducten worden streng en systematisch gecontroleerd. De huidtesten worden onder medisch toezicht worden uitgevoerd, zodat de veiligheid en productkwaliteit gewaarborgd blijft.

matis2

In het assortiment vind je een allerhande aan huidverzorgingsproducten maar ook een interessant supplement dat dient ter aanvulling van onze voeding. Supplementen bieden een preventieve behandeling die het lichaam voorziet in een optimale hoeveelheid voedingsstoffen, proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen. Deze supplementen zijn gemaakt van natuurlijke elementen zoals plantextracten en vitaminen om de huid te verzorgen van binnenuit.

Matiskin 3.0
is een drinkbare schoonheidsbehandeling met anti-huidverouderende werking. De formule verbetert de schoonheid van binnenuit met een aantal bestanddelen die we vaker tegen komen als anti oxidanten. Hyaluronic Acid (40 mg per ampul) is van nature aanwezig in de huid. Dit bestanddeel zorgt voor elasticiteit en hydratatie van de huid. Ik ben er dol op! Daarnaast bevat het supplement ook Pomegranate, rijk aan vitamine C (een belangrijke bron van anti-oxidanten). Ook Blueberries zijn rijk aan anti-oxidanten en tot slot vind je in de samenstelling ook Raspberry, een powerfruit dat vol met vitamine C zit.

matis

Een verpakking bevat 14 ampullen. Je gebruikt iedere dag een ampul. Breek deze ampul voorzichtig en doe de inhoud hiervan in een glas. Leng dit aan met 40 ml mineraalwater en drink het drankje op. De smaak valt erg mee en doet mij denken aan bosbessensap aangelengd met water. Het vochtlevel van de huid wordt tijdens de kuur hersteld en het verouderingsproces wordt vertraagd.  Ik omschrijf het zelf als een soort ‘plumming’effect van de huid. Je merkt dat je huis zachter wordt en daardoor glad en egaal aanvoelt.

Ik ben altijd erg blij met mijn huid na een kuurtje! Matiskin 3.0 (€ 59,00 per verpakking met 14 ampullen) is onder andere verkrijgbaar bij http://www.matis.nl/. Hier vind je ook meer informatie over de huidverzorgingsproducten van dit interessante merk.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.