6

feb

fashion
In Fashion \ Accessoires

Passiescore:

Oorbellen hemel!

Door Wendy Versteeg

In de My Jewellery shop kun je eindeloos mixen en matchen. My Jewellery heeft een unieke eigen sieraden collectie en die is werkelijk enorm. Ik ben dol op sierraden maar je kunt bij deze leuke winkel ook kleding, schoenen en andere leuke hebbedingetjes scoren! Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een aantal leuke oorbellen.

Om alvast een beetje in de zomerse stemming te komen zijn helemaal nieuw deze Oorbellen met een palmboompje (€ 9,95). De oorknopjes hebben een klein palmboompje en zijn heel leuk subtiel. Je ziet het nu heel veel! Heb je meerder gaatjes in je oren? Kies er dan voor om deze oorbellen te combineren met een leuk paar andere studs of ga voor oorringetjes. De oorbelletjes zijn gemaakt van Stainless Steel en verkleuren dus niet!

fashionDe Small Feather Hoops (€ 14,95) zijn verkrijgbaar in Gold/Silver/Rose. De trend van dit moment; kleine ringetjes! Je komt ze in allerlei figuren en vormen tegen. Deze hele mooie oorringetjes met veertje kun je ook nog eens leuk met elkaar combineren.

fashion 2

Ben jij helemaal gek van fashion? Stijl je look helemaal af met sieraden. Deze hoeven zoals jullie hierboven hebben kunnen zien helemaal niet duur te zijn. Deze exemplaren vind je via My Jewellery.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.