10

nov

Schuurman 1
In Fashion \ Fashionspecial, Schoenen

Passiescore:

De vijf trends van schoenen voor het najaar

Door Tamara Schellekens

Ik draag graag pumps, maar nu het kouder wordt, vind ik het fijn om lage laarsjes te kopen. Deze week maar eens op zoek! Wat me opvalt aan de nieuwe najaarscollectie zijn de leopard en biker boots voor vrouwen. Dit najaar zie je deze veel voorbij komen in het straatbeeld. Misschien moet ik toch overstag gaan? Krijg jij ook kriebels om te gaan shoppen voor het najaar? 

Schuurman 1

1. Glitter & glamour

Dit jaar maken we een klein feestje van de schoenen. De teend zijn glitter boots en glitter pumps. Maar je moet wel durven!

2. Fashion army

Dit jaar is de combat boot ook wel de militairy boot helemaal trendy en hip. Deze schoenen met maar liefst een paar veters pronken aan onze voeten die oneindig hoog kunnen dicht rijgen. Wat vind jij van de Dr. Martens bij Schuurman schoenen? Komt er niet een beetje nostalgie bovendrijven?

Schuurman 3

3. Cowboy boot

De cowgirl is helemaal back into town. De stoere cowboy boot met een knalkleur of in zwart leer met toffe details! Helemaal back in business.

4. Laarzen die hangen

Gebaseerd op de tachtiger jaren toen je op de catwalks van Yves Saint Laurent, Isabel Marant en Michael Kors de laars zag die een beetje naar beneden hangt. Deze boot is helemaal terug van weggeweest!

5. Vandaag is rood

Rood is helemaal. Bij vandaag is rood denk ik aan het nummer van Marco Borsato. Maar rood gaat het straatbeeld dit helemaal compleet maken! Deze schoenentrend zal opvallen. Designers zoals Gucci, Isabel Marant en Fendi wagen zich aan deze trend. Heb jij al rode schoenen gespot? Schuurman 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.