27

sep

My jewellery 3

Passiescore:

De leukste sieraden voor de herfst

Door Redactie

Ik moet er nog wel even aan wennen dat de dagen korter worden. Gelukkig is het eind september nog mooi weer, maar er zijn al dagen bij geweest dat ik de verwarming hoger heb moeten zetten en mijn sloffen en warme sokken al heb aangetrokken. Omdat de herfst en winter vaak de perioden zijn dat je je wat vermoeider kunt voelen, is het leuk om je goed te kleden en leuke accessoires aan te brengen. Ik zelf vind sieraden altijd net de extra touch geven. Tijd om de leukste sieraden voor de herfst voor jullie op een rijtje te zetten en te laten zien. 

Tijgerprint en ruiterlook

Een mooi sieraad dat tijdloos is, heeft mijn voorkeur. Ik draag graag sieraden en ga eigenlijk nooit de deur uit zonder een ketting en armband. Dan voel ik me niet compleet. Deze sieraden spreken me enorm aan. Het modebeeld kleurt deze herfst een beetje tijgerprint. Maar ook luipaard, panter, zebra of zelfs een slangenprint is mogelijk. Zelf zou ik meer kiezen voor de bruine print in plaats van de groene kleur. De ruiterlook keert ook weer terug. Dierenprints kun je leuk afwisselen met een effen kledingstuk. Dierenprints zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit de verschillende seizoenen. Het leukste is om dit te combineren met prints van verschillende groottes. My jewellery 1

Maxitrui en oversized wear

Gebreide truien en vesten met een oversized pasvorm doen het in de herfst goed. Je ziet veel knal of fluoriserende kleuren terug. Dit komt ook tot uitdrukking in deze vrolijke sieraden. Zachte materialen doen het altijd goed.

My jewellery 2

Zilver en goud

Zilver en goud blijven vaak gedragen door vrouwen. Op een mooie witte blouse vind ik dat stijlvol staan. En dit verjaart nooit. Je kunt het jaren blijven dragen.

My jewellery 3 My jewellery 4 My jewellery 5

My jewellery 6

Eigenlijk draag ik iedere dag wel een armband. De laatste jaren heb steeds minder vaak een horloge om omdat mijn batterij kapot is en omdat ik snel de tijd kan zien op mijn mobiele telefoon. Maar als ik dan deze stijlvolle horloges zie in de webshop, vind ik het beeld wel compleet. My-jewellery heeft hele mooie sieraden voor de herfst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.