15

okt

Winkelstraat 4

Passiescore:

Tijd voor een nieuwe winterjas

Door Tamara Schellekens

Hoewel het vandaag super mooi weer was en ook morgen nog fantastisch weer wordt, kijk ik toch al stiekem uit naar de nieuwe winterjassen. Omdat ik deze week in het mooie Senegal zal verblijven, verblijf ik in een zonnig oord. Maar in oktober is het toch echt tijd om een mooie nieuwe winterjas uit te zoeken. Ik heb er zin in! Belangrijk vind ik om een mooie tijdloze winterjas uit te zoeken, waar ik weer jaren mee kan doen. Maar ook een warme winterjas waar ik me lekker in kan verschuilen!

Ik heb persoonlijk een voorkeur voor zwart. Zeker in de winter vind ik het tijdloos, kleding die afkleedt en ook passen bij de donkere tijden van het jaar. Mijn kledingstijl is vooral strak, stijlvol en aftekend zijn. Ik houd van winterjassen waarin mijn lichaam tot uiting komt. Hieronder laat ik jullie mijn top 6 van mijn favoriete winterjassen zien! De winterjassen van Goldbergh vind ik vooral lekker warm waar ik me tijdens een koude dag lekker in kan verschuilen. Als het regent, is een capuchon ook erg handig.

Winkelstraat 3

Op zich is een bontkraag fijn maar niet meteen mijn favoriete must. Ik vind het wel tijdloos en passen binnen deze tijd van het jaar. Ik geef de voorkeur aan zwart of donkerbruin.

Winkelstraat 2

Deze getailleerde jassen vind ik erg stijlvol. Dat tekent af. En handig zijn ook de dubbele ritsvakken waarbij ik wellicht geen tas hoef mee te nemen. Een vest voor in de koude dagen om naar buiten te lopen, is ook prettig. De meeste sportkleding van mij is donkerblauw dus dit matcht precies! Wat vind jij belangrijk aan een winterjas? En heb jij al een keuze kunnen maken voor de komende winter? Veel succes! 

Winkelstraat 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.