17

sep

campagnebeeld 2
In Fashion \ What to wear

Passiescore:

Shoppen zonder schuldgevoel

Door Redactie

Vanaf half september kunnen alle fashion-liefhebbers hun hart ophalen bij de Asos Africa-collectie. De collectie staat bol van de musthaves die je dit najaar in je kast wil hebben. De  prachtige tropische prints creëren een geheel nieuw gevoel en beeld. Normaal gesproken denk je bij een tropische  print aan een zomerse outfit. De Asos-Africa collectie bewijst het tegendeel. Door het kleurgebruik en het silhouet is de collectie perfect voor in het najaar.

Daarnaast is er nog een hele belangrijke reden waarom jij het liefst deze hele collectie in je kast wilt hebben. Een deel van de opbrengst gaat naar Asos Africa. Dit fantastische initiatief helpt ambachtslieden en maatschappelijke groeperingen in Afrika. Vanaf half september kan jij je virtuele winkelmandje vullen met deze prachtige collectie op www.Asos.com . Hieronder zie je een voorproefje van de collectie.

campagnebeeld 2

Asos is een van oorsprong Britse webshop met een zeer groot assortiment aan kleding en beautyproducten. Naast de webshop heeft Asos ook een Marketplace en Fashion Finder pagina. Marketplace is bedoeld voor het kopen en verkopen van nieuwe en tweedehands kleding. Dit is ook een goede plek om vintage items te scoren. De Fashion Finder pagina is bedoeld om outfits samen te stellen en outfits te delen. Dit maakt deze pagina erg geschikt om inspiratie op te doen. Ook erg handig als je niet weet hoe je een kledingitem kunt combineren.

asos

Asos vind ik een erg complete en overzichtelijke webshop. Het aanbod is enorm, maar doordat je de zoekopties kunt verfijnen kan je heel gericht zoeken. De prijzen op Asos liggen erg ver uit elkaar. Je kunt er zowel designer items vinden als tweedehands artikelen. Hierdoor kan je op Asos terecht voor betaalbare alledaagse kleding maar ook voor speciale aankopen. De webshop is hierdoor toegankelijk voor een groot publiek. Daarnaast heeft Asos aparte kledinglijnen voor kleine, lange en vollere vrouwen. Ook dit vind ik een groot pluspunt aan de website. Dit maakt Asos.com naar mijn mening een van de beste webshops van dit moment.

Door: Laura Lommen

Totaal 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.