12

nov

Horloge1

Passiescore:

Tips voor het combineren van een stijlvolle horloge

Door Tamara Schellekens

Een horloge is tijdloos en een prachtig sieraad. Ik draag het dan ook niet alleen om de tijd te lezen maar ook om iets moois om mijn pols te dragen. Het is belangrijk om goed te letten op een aantal dingen bij het dragen van een horloge. Een mooi horloge moet passen bij een mooie outfit. 

Je horloge draag je aan je linkerpols. Maar ben je rechts? Dan behoor je je horloge dus eigenlijk te dragen aan je rechter pols. Maar de meeste mensen dragen hun horloge links en dit is eigenlijk ook een vorm van etiquette. Mijn allereerste horloge was een Swatch horloge. Ik was enorm trots toen ik met mijn eerste communie mijn eerste horloge mocht uitzoeken. Swatch was helemaal in, kleurrijk en iedereen in mijn klas had het. Nu heb ik hem nog steeds bewaard. En Swatch heeft nog steeds een collectie met mooie vormgegeven en kleurrijke modellen.

Voor dit moment heb ik meerdere horloges van horloge.nl. Toen ik vorige week naar het gala van de Junior Kamer ging, droeg ik mijn horloge die matcht bij mijn zwarte galajurk. Ga ik sporten, dan heb ik het liefste mijn timetracker aan om te meten hoeveel stappen ik zet, hoe mijn hartslag is en hoe k beweeg. Verschillende horloges dragen is een leuke afwisseling, waarmee je een goede indruk kunt achterlaten bij de juiste gelegenheid.

Horloge1

Ook nog een tip: laat dezelfde kleur terugkomen in je outfit. Ik vind het persoonlijk stijlvol bij een man als hij dezelfde kleur riem, sokken en horloge draagt. Wat zijn goede kleurencombinaties? Als het horloge bijvoorbeeld een zwarte wijzerplaat heeft, past dat uitstekend bij een spijkerbroek. Ook contrast is belangrijk. Ik draag vooral veel effen zwart of donkerblauw in de winter en daarom mag mijn horloge best opvallend zijn. Tijdens het gala droeg ik een horloge met dezelfde design als mijn horloge. Een horloge met glitter en mijn clutch ook in glitter. Bijpassend. Ik kreeg veel complimentjes!

Horloges kunnen een erfstuk zijn met veel emotionele waarde. Zeker als er een persoonlijke waarde aanhangt, is het fijn als je je horloge als accessoire kunt dragen. Een horloge is een onderdeel van je identiteit en dat mag je best laten zien. Daarom ben ik ook een fan van horloges! 

Horloge 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.