14

aug

jazz
In Lifestyle \ Evenementen

Passiescore:

Haarlem Jazz & More

Door Redactie

Haarlem Jazz & More is 10 mei 2012 opgericht met als doel het behouden en uitbreiden van het muziekfestival Haarlem Jazz voor de stad Haarlem. ‘& More’ is toegevoegd aan de festivalnaam om een breder publiek te kunnen aanspreken. Ik ben vorig jaar natuurlijk geweest en vanaf morgen barst het festival weer los. Ik woon om de hoek dus ben er uiteraard iedere dag wel even bij.

Het hoofdpodium op de Grote Markt biedt een bomvol programma met veel toegankelijke muziek. Hier staan dan ook meestal de populaire artiesten. De locatie is uniek en de sfeer erg gezellig. Haarlem Jazz start op het hoofdpodium al op woensdag en gaat door tot zaterdagavond.

haarlemjazzandmore-960x540

Vorig jaar heb ik erg genoten van Niels Geusebroek, Boris XL en nog veel meer andere bandjes en artiesten. Meestal ga ik naar het podium op de Grote Markt maar je vindt ook hele leuke acts op de Oude Groenmarkt, Pletterij en het klokhuisplein.

Zoals de naam al duidelijk maakt krijg je tijdens Haarlem Jazz heerlijke jazzmuziek gepresenteerd door verschillende aansprekende artiesten uit binnen- en buitenland. Het evenement heet officieel Haarlem Jazz & More, er is namelijk ook andere muziek te beluisteren en er worden diverse andere activiteiten georganiseerd. Maar het is de jazzmuziek die de boventoon voert en welke de meeste muziekfans naar de Haarlemse binnenstad doet komen. Haarlem Jazz is gepland van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 augustus 2018.

naamloosgff

Kijk voor het prodgramma even op www.haarlemjazzandmore.nl. Ik hoop jullie daar te zien!

woensdag: 18.00 – 00.00 uur
donderdag: 18.00 – 00.00 uur
vrijdag: 18:00 – 01:00 uur
zaterdag: 18:00 – 01:00 uur
zondag: 10:00 – 12:00 uur (Bavo Kerk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.