20

okt

q4
In Lifestyle \ Gadgets, Games

Passiescore:

De meest gebruikte apps van dit moment

Door Tamara Schellekens

Soms heb je je geheugen vol en moet je de keuze maken welke apps je nog blijft gebruiken en welke niet. Zowel Wendy en ik zijn niet verslaafd aan onze mobiele telefoon, maar gebruiken hem wel veel. Wat zijn onze meest gebruikte apps van dit moment? Instagram is torenhoog favoriet, maar dat eigenlijk ook wel een beetje logisch als bloggers. We zetten voor jullie onze favoriete apps op een rijtje! 

1. Instagram

Wendy maakt vooral selfies van haar make-up looks, maar ook dochter Eden begint ook steeds meer interesse te krijgen in nieuwe cosmetica. Heb je haar looks op Passievrouwen met Halloween al gezien! Hoe leuk is het om de nieuwe herfst- en Halloween looks binnenkort aan jullie te laten zien.

img_6809

2. Whatsapp

Ik hoorde van meerdere bloggers dat ze zijn gestopt met whatsapp maar dat kan ik me niet voorstellen. Als je geen gelegenheid hebt om te bellen, vind ik het handig om te whatsppen, Als is het maar om een afspraak te maken of even een kort bericht te sturen. Whatsapp staat bij ons absoluut op nummer 2. Ook om contact te hebben met de kinderen als ze eerder van school komen of iets zijn vergeten is whatsapp ideaal.

3. Line camera

Een goede app om foto’s te bewerken en bij ons veel gebruikt is Line camera. Je kunt hier gemakkelijk je foto’s mee bewerken en met meer dan 100 bewerkbare frames. Onlangs hoorde ik van de eerste nieuwe telefoon met twee camera’s. Dat lijkt me bijzonder. Je kunt twee soorten camera’s gebruiken: een 12 megapixel camera met groothoeklens en een 12 megapixel camera met telelens en een 8 megapixel selfie camera aan de voorkant. Interessant om me te gaan oriënteren! Ik ga zeker overwegen om de nieuwe Note 8 te bestellen.

4. Social deal

Als laatste app gebruiken we regelmatig social deal voor goede aanbiedingen en leuke acties. Met twee kinderen in de puberleeftijd staan er soms leuke acties op om te doen in het weekend. Laatst zag ik een mooie aanbieding voor de dierentuin in Emmen en ben ik met Eden naar een leuke workshop geweest om cadeautjes in te pakken. Ook een gezichtsbehandeling, diner voor twee of leuke hotelovernachting…ik laat iedere dag verrassen door een leuke aanbieding.

5. Bankieren app

Geld overmaken via je telefoon is erg gemakkelijk. Voor mijn persoonlijke en zakelijke rekening vind ik het handig om snel geld over te kunnen maken en te kunnen kijken of er geld is bijgeschreven.

6. Ajax app

Ik wil natuurlijk ook de favoriete uitslagen van mijn club bijhouden. Wat ik fijn vind aan de app van Ajax is dat je ushberichten krijgt en meteen het nieuws kunt volgen.

Welke apps gebruiken jullie het meest? In hoeverre denken jullie dat jullie zonder kunnen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.