2

mrt

spring
In Lifestyle \ Geen categorie

Passiescore:

Haal de lente in huis: leuke interieurtips

Door Redactie

Wat word ik hier blij van. Een lekker zonnetje, langer licht buiten, iedereen gaat weer naar buiten. Het is lente! Voor mijn huis roeien veel mensen, de bootjes varen weer in het water. Op een of andere manier krijg ik dan meer energie. Ook kan ik de deuren van mijn schuifpui open zetten en komt het zonnetje lekker naar binnen. Hoe haal je de lente in huis? Ik geef graag een aantal tips en inspiratie! 

1. De grote lenteschoonmaak

In de lente heb ik zin om op te ruimen en het te (laten) poetsen. Een keer extra de koelkast, het beddengoed fris wassen, de gordijnen een extra beurt! Even alles lekker aan de kant, de vloer in de was zetten en alles extra van kant halen. Gelukkig komen mijn schoonmakers een keer in de twee weken, want zelf ben ik er niet zo’n ster in. Geen schoonmaakwonder in huis:). Deze lente wil ik ook de logeerkamer een nieuwe look & feel geven. Er blijven vaak gasten slapen, dus een wereld kaart aan de muur, zou mooi zijn!

2. Frisse, nieuwe kleuren

In de lente vind ik het leuk om nieuwe, frisse kleuren in mijn interieur te zetten. Pasteltinten en de vrolijke kleuren mogen weer. Er ligt weer volop in de winkels.

3. Bloemen 

In de lente vind ik het leuk mijn lenteversiering op tafel te zetten. Ik heb kleine witte potten met tulpen erin. Een mooie bos rozen in een vaas. Dit is echt de manier om je huis op te frissen en de lente in huis te halen!

4. Nieuwe wanddecoratie

Nu het weer lichter wordt, krijg ik ook steeds meer zicht op de nieuwe muren. Een mooi nieuw canvas print met een ondergaande zon, een zonnig landschap of een ander mooi lentetafereel. Het is nieuw, verfrissend en geeft je woonkamer weer een andere look!

Deze tips kun je zo aanpassen. Het is snel en niet duur. In een mum van tijd kun je jouw interieur omtoveren tot een nieuw huis. Haal de lente in huis en geniet van dit heerlijke seizoen! Wat vind jij van de lente?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.