9

okt

Lionshome2
In Lifestyle \ Geen categorie

Passiescore:

Mijn interieur herfst proof

Door Redactie

Het is het al weer oktober. We gaan weer gezellig naar binnen. De herfst is het seizoen van de verandering. Alle bomen verliezen hun bladeren en misschien is dit ook het kwartaal om los te laten. Voor mij in ieder geval wel. Een nieuw kwartaal, nieuwe kansen en mogelijkheden.

#1 Warme kleuren

Bij de herfst krijg ik een gevoel van warmte. Extra kussens, dekentjes, kaarsen en warme truien. Mijn zomerse kleuren roze, turquoise en fris groen maken plaats voor meer warme kleuren zoals blauw, rood en een beetje grijs met wit. Vooral mijn kussentjes in beige en warm wit hebben lekkere wollige texturen. Daarom heb ik deze zomer ook een mooi vloerkleed aangeschaft en loop ik in de herfst lekker op warme sokken in plaats van slippers. Ik heb afgelopen zomer mooie nieuwe kussens gekocht. Twee weken geleden maakte ik de eerste stoofpot en gisterenavond at ik ravioli met pompoen. Ik maak gezellig de kaarsjes aan!

#2 Nieuwe planten

Mijn planten waren aan vervanging toe. Ik ben vorige week weer mooie nieuwe kamerplanten gaan shoppen. Groen in huis is goed. Een beetje natuur in huis geeft een tropische gevoel aan je interieur. Ook met mooie bakken om in te doen. En het zorgt voor rust en ontspanning.

Lionshome2

#3 Combineren

Het is leuk om verschillende dingen te combineren, mix en match! Je kunt mooie woonstijlen combineren van modern tot vintage. Lionshome heeft hier leuke voorbeelden van. Ik ben helemaal dol op deze mooie lampen boven de eettafel in combinatie met mijn nieuwe vloerkleed en kussens op de bank. Spelen met verschillende materialen, vormen, patronen en kleuren om mijn interieur een beetje spannend te maken. Oud, nieuw, zacht, fluweel en stoer, het kan tegenwoordig allemaal. Mijn styliste heeft daar wel oog voor.

#4 Duurzaam en recyclen

Het wordt steeds meer in om ook met je interieur bewust te zijn. Natuurlijke en milieuvriendelijke materialen zoals bamboe, kurk en spullen van gerecycled materiaal. Vloerkleden van visnetten die een tweede leven krijgen of restproducten van cacao. Ook wil ik een mooie fotowand maken met krijtverf in de hal. Zo kun je ook kijken hoe je je meubelen een tweede leven kunt geven of je maakt van afval nieuwe producten.

Lionshome 1

Ik vind het vooral belangrijk dat mijn huis echt bij mij past en dat ik er lekker in kan leven. Souvenirs van mijn vakantie, mooie foto’s en leuke gadgets uit verschillende landen.

Combineer en maak die personal touch. Wat zijn jouw woontips voor de herfst?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.