29

sep

Boeket
In Lifestyle \ Geen categorie

Passiescore:

Zo zou mijn droombruiloft eruit zien

Door Redactie

Trouwen? Het is nu nog ver van mijn bed show. Maar als ik de ideale bruiloft zou moeten invullen? Afgelopen april trouwde mijn zusje. Het was en stralende dag, gigantisch mooi weer, een mooie locatie voor het jawoord met een mooie lange trap en een vijver met mooie fontein en een locatie voor de gehele dag waar je lekker naar buiten kon. Een belangrijke factor is het weer. Als je een heerlijk zonnetje hebt, of in ieder geval droog weer, dan heb je eigenlijk al de helft van je dag. In dit artikel laat ik jullie graag een aantal sfeerbeelden zien hoe mijn bruiloft eruit zou moeten zien. 

Kleine gerechten als diner 

Een van de factoren, die ik belangrijk vind, is de catering. Voor mij is een diner met allemaal kleine hapjes een idee. Ik ben zelf dol op alles wat in kleine glaasjes wordt geserveerd. Kleine gerechtjes omdat ik dat gezellig vind. Ik zou vooraf leuke kleine voorgerechtjes serveren van vlees, vis en vegetarisch, mooi opgemaakt in mooie kleuren. Als hoofdgerecht een heerlijk stukje vlees. En dan heeft mijn voorkeur een zacht gegaard stukje dat bijna met draadjes uit elkaar valt. Iets wat ik ook zou doen, is de tafel mooi versieren. Van die lange tafels waar iedereen aan kan zitten. Alhoewel, mijn zusje koos voor een walking dinner en dat heeft ook zeker voordelen, omdat je daardoor tijdens de verschillende gangen iedere keer met iemand anders kan kletsen. Kijk voor mer inspiratie op Wikipedia met bruiloft.

Lange tafels

DJ en band

‘s Avonds zou ik een groot feest geven met een DJ en een cover band, die lekkere bekende nummer speelt. Geef mij dan maar lekker Nederlandstalige nummers met oude bekende nummers uit de 90-er jaren. Af en toe een nummer van Abba tussendoor stemt mij blij. De muziek moet niet te hard zijn zodat je ook nog lekker kunt loungen.

Borrelplank

Trouwjurk met kant

Hoewel ik vind dat ik nu steeds ouder word en ook de tijd enorm snel vind gaan, zou ik wel trouwen in een mooie trouwjurk. Een trouwjurk die helemaal op maat gemaakt is zodat mijn lichaam er op z’n best uitziet. Lang en stijlvol met een beetje kant. Ook iets wat ik met smaak uit zal zoeken, is de bruidslingerie. Je trouwt maar een keer en wat is er dan leuker om je man te verrassen met een mooi lingeriesetje? Kijk eens op de Honeymoonshop met Bruidslingerie. Hoe iet jouw ideale bruiloft eruit? 

Trouwjurken

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.