14

aug

PN 33-10

Passiescore:

De week van Passievrouwen #33

Door Tamara Schellekens

Terwijl ik dit schrijf, komt het hier met bakken uit de hemel en zit ik midden in een tropisch regenwoud in Khao Sok. Het was weer een gezellige week waarbij ik jarig was, uiteten ging bij Niven en op vakantie ging naar Thailand. Nog even en de zomervakantie is weer voorbij, maar vooralsnog blijf ik even een beetje in de vakantiemodus.

Ik was even in Nederland om mijn verjaardag te vieren. Lunchen bij Stork in Amsterdam. Aan het water, maar met een van de eerste keren regen op mijn verjaardag. Aangezien ik die avond nog enkele gangen ging dineren bij Niven nam ik een toast met zalm, gepocheerd ei, spinazie en truffel!

PN 33-1

Al heel lang op mijn bucketlist: Niven. Hier laat ik een aantal gerechtjes zien! Met Silvia genoot ik van een 12-gangendiner. We leerden elkaar 20 jaar geleden bij de introductie van de universiteit kennen en zijn nog steeds vriendinnen.

PN 33-2

PN 33-3

PN 33-4

PN 33-5

Foodpost met de nieuwste groentenchips van Terra en een heerlijke fles prosecco. Stiekem ook een beetje verjaardagspost.

PN 33-6

Naar Thailand en Bangkok! De eerste nachten sliep ik in dit geweldige hotel: het Rembrandt hotel. Een ruime kamer, een aparte zithoek, een goed matras en ruim tweepersoonsbed, een grote badkamer van alle gemakken voorzien. Binnenkort vertel ik meer over de leuke activiteiten in Bangkok.

PN 33-8

Foodtour in China Town. Als echte foodie is het leuk om bij verschillende eettentjes de lokale gerechten te proeven. Ook stonden midden in de stad enkele mooie tempels. Bangkok is een drukke stad, het verkeer gaat kris kras door elkaar en het is erg lekker warm. Ik kon er gemakkelijk wennen.

PN 33-9

Drukte van de stad maar wel veel sfeer.

PN 33-10

Deze zoetigheid is erg lekker!

PN 33-11

Heerlijk ontbijt in het Rembrandt hotel. De kaas was net zo goed als in Nederland, vers passiefruit (meloen, passievrucht, ananas,), jus d’orange, eitje, thee, …

PN 33-12

Op de tweede dag maakte ik een fietstocht door Bangkok door de sloppenwijken, de luxe villawijken en de jungle. Prachtige omgeving. De fietstocht werd me aangeboden door Bangkok Biking. Ook in andere steden in Thailand zoals Chiang Mai en Ayutthaya kun je een mooie fietstocht boeken.

PN 33-13

Echte Thaise maaltijd met noedels, tauge, wortel, kipfilet, gebakken ei, prei. Het smaakte goed na zo’n fietstocht.

PN 33-14

PN 33-15

Om mijn verdere reis vorm te geven en op bezoek bij Tio-stagiaire Jonathan bij Greenwood Travel: de Thailand reizenspecialist, gewoon bereikbaar in Nederland!

PN 33-16

Happy Hour in het Rembrandt Hotel: ik had toegang tot de Executive Lounge waarbij je tussen 17.00 uur en 19.00 uur heerlijke hapjes, een kaasplankje en een aantal kleine amuses kon kiezen. Wel aan mij besteed na de fietstocht en de wandeling.

PN 33-17

‘s Avonds was ik uitgenodigd om te gaan dineren in restaurant Mexicano van het Rembrandt hotel. Een Pina Colada cocktail vooraf.

PN 33-18

Lekkere taco’s met vers en mals rundvlees, room en vers aan tafel gemaakte guacemole met rode ui, tomaat en pepertjes. Ik moet wel even wennen aan het spicy eten:-)).

PN 33-19

In de volgende Week van Passievrouwen vertel ik meer over Chiang Mai, Khao Sok, Khanom en Koh Samui. Ik blijf nog even lekker op vakantie. Maak er een fijne week van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.