10

dec

Geefbal_Kerstkus_VD_Lindafoundation-_-1.50
In Lifestyle \ Cadeautjes, Interieur

Passiescore:

Steun de LINDA.foundation met een Geef-bal

Door Redactie

Kerst is een periode van gezelligheid: samen genieten van het kerstdiner, cadeaus en van elkaar. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Eén op de negen kinderen in Nederland leeft in armoede en viert geen kerst. Door financiele problemen kunnen deze kinderen niet genieten van een kerstdiner en cadeaus. Daarom heeft V&D de ‘Geef-bal’ bedacht.

Geef-bal

V&D wil, net als de LINDA.foundation, dat alle gezinnen in Nederland een gezellige kerst kunnen vieren. Tijdens de ‘Prettige Geefdagen’ van V&D is de LINDA.foundation Geef-Bal voor €1,50 verkrijgbaar bij alle V&D winkels en op vd.nl. De Geef-Ballen zijn er in 5 verschillende tekstvarianten. De gehele winst geeft V&D aan dit de LINDA.foundation.

geefballen

Kijk nou wat een leuke kerstballen met een lieve tekst!

LINDA.foundation

De LINDA.foundation steunt gezinnen in armoede door ze momenten van onbezorgdheid te geven. Vooral tijdens de feestdagen, zodat er ook voor hen een cadeautje onder de kerstboom ligt en zij kunnen genieten van een kerstdiner.

Linda

Wil je 2014 afsluiten meteen goede daad? Koop dan een Geef-bal bij V&D en help arme gezinnen aan een onbezorgde kerst! Ren naar de winkels of koop ze via www.vd.nl Want, geven is immers leuker dan krijgen!

Liefs, Laura Waals

1 Reactie

Mariska

18 december 2018 om 14:00

Goedemiddag
Zijn deze kerstballen dit jaar weer ergens te krijgen heb ze vorig jaar bij de xenos gehaald

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.