6

apr

Lentekriebels 3
In Lifestyle \ Interieur, Lifestyle

Passiescore:

De lentekriebels in mijn bol

Door Tamara Schellekens

Vorige week was officieel de eerste dag van de lente en ook dit weekend werd de klok teruggezet. Ik had al een tijdje in mijn hoofd om mijn huis een nieuwe inrichting te geven. Sinds dat ik 1,5 jaar geleden ben verhuisd, hebben mijn meubels een plaats gekregen in mijn appartement. Tijd om een nieuwe stap te zetten en het huis nog gezelliger te maken.

Maar eerst wilde ik een beetje rust in mijn hoofd. Ik bestelde een aantal boeken over een opgeruimd huis en ben fanatiek gestart met opruimen en schoonmaken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat in mijn kelder nog een aantal dozen staan, die ik nog niet eens heb uitgepakt na de verhuizing. Terwijl je daar toch best leuke en nieuwe dingen tegenkomt. Zo was ik bijvoorbeeld al maanden op zoek naar een krat voor op mijn fiets en deze vond ik zo in de kelder.

Ik heb een styliste gevraagd om mijn huis te bekijken en met leuke tips te komen om mijn appartement leuker, gezelliger en vrolijker te maken. Samen hebben we vorige week een intake gehad en deze week gaat ze aan de slag. Met de feestdagen in het vooruitzicht met lekkere paasbrunches, een high wine en lekkere hapjes wil ik dit weekend de eerste stap hebben gezet. Ik heb de laatste maanden lekker kunnen sparen dus heb ook echt zin om leuke nieuwe spullen voor de inrichting te kopen zoals een mooi vloerkleed, nieuwe nachtkastjes, een nieuw dressoir voor in mijn slaapkamer, nieuwe planten met mooie plantenbakken. Toch altijd handig als je dan je creditcard op zak hebt. Ik heb onlangs een creditcard aangevraagd zonder bkr toetsing. Nu heb ik altijd goed kunnen leven en weinig schuld. Ook mijn studie heb ik samen met mijn ouders kunnen financieren zonder een schuld, maar tegenwoordig krijg je al een bkr registratie als je een mobiele telefoon afsluit.

Super handig om te gaan winkelen met creditcard zodat je niet hoeft te wachten tot je salaris weer is gestort. De komende dagen heb ik lekker veel tijd om leuke nieuwe spullen aan te schaffen voor mijn huis. Een nieuw dressoir, nachtkastjes, een vloerkleed, een nieuw eyecatcher voor bij de bank of leuke kastjes voor in de woonkamer staan het hoogst op mijn verlanglijstje. Leuke decoratie, bloemen, planten, kastjes, misschien wel een nieuw schilderij voor in de woonkamer, en hopelijk krijgt eindelijk de wereldkaart, die ik heb gekregen van de vriendinnen van de maandelijkse eetclub, eindelijk eens een plekje. Vrijdag komen ze bij mij eten en ik schaam me diep dat de wereldkaart nog steeds in mijn kamer staat.

Ik merk dat ik vrolijker word van het mooie weer en het langer licht worden. Weer lekker veel naar buiten, veel wandelen om mijn 10.000 stappen iedere dag te halen, ik heb zin in de lente! En deze week gun ik mezelf lekker de tijd om te gaan shoppen. Ik heb genoeg gespaard om de lentekriebels te laten vieren!

Lentekriebels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.