21

feb

vissen
In Lifestyle \ Lifestyle

Passiescore:

Sterrenbeelden: Vissen

Door Wendy Versteeg

De dierenriem van de Westerse astrologie bestaat uit twaalf tekens. Iedereen heeft zijn eigen sterrenbeeld: het teken waarin de Zon heeft gestaan op het moment van de geboorte. Waarschijnlijk kennen jullie allemaal jouw eigen sterrenbeeld wel. Ben jij misschien Ram, stier, Tweelingen, Maagd of net zoals ik Vissen? Vanaf deze maand zullen we iedere keer een sterrenbeeld uitlichten. Deze maand draait het om… Vissen!

Ik ben geboren op 19 maart en daarom is mijn sterrenbeeld Vissen. Overigens behoor je tot dit teken wanneer je jarig bent tussen 19 februari en 20 maart. Ik ben dus eigenlijk een ‘late’ Vis en een paar weken te vroeg geboren dus stiekem misschien wel een Ram? Als ik heel eerlijk ben herken ik mezelf veel meer in de eigenschappen van de Ram, maar ik ben natuurlijk best benieuwd naar wat mijn mede-Vissen herkennen in het onderstaande stuk.

Collage sterrebeeld vissen
Dames en heren die geboren zijn onder het sterrenbeeld Vissen zijn passief, flegmatisch, romantisch, slordig, bescheiden, toegewijd, stralen vertrouwen uit en zijn onzelfzuchtig. Verder hebben ze een hang naar avontuur, maar hebben ook vaak twijfels, zijn gevoelig en melancholiek. Tot slot zijn Vissen wijs, trouw en behulpzaam.

De kristallen van de Vissen zijn Aquamarijn, beril, fluoriet, turquoise en zonnesteenturkoois. De favoriete kleuren, of de kleuren die de Vis het beste passen, zijn groen, wit, lila en zilver. Overigens schijnen mensen die onder deze dierenriem geboren zijn dol te zijn op vijgen, vers fruit en groenten.

De Vis is een ontzettende romanticus. Hij of zij zet snel een roze bril op en kan volledig opgaan in de relatie en de ander. Wanneer de Vissen eenmaal een relatie met iemand begonnen is, zal deze hevig en intiem zijn. De ideale partner is een Kreeft of een Schorpioen.

Volgende keer is het de beurt aan het sterrenbeeld Ram. Ik gaf al even aan dat ik mezelf daar veel meer in kan vinden. Nieuwsgierig? Dan zie ik je volgende maand graag terug!

 Afbeelding: Dewi Sanders

1 Reactie

kees roovers

18 juni 2018 om 21:13

Ik ben kees een vis van 9 maart. ik ken me helemaal wat je in ,je stukje over vissen schrijft. Ik ben al een half jaar hoteldebotel van mijn cheffin (schorpion) ze is een paar jaar jonger dan mijn . fijn toch dat je in de werk situatie geen formele gezagsverhouding nodig heb schorpion is graag dominant en vis onderdanig.

met vriendelijke vissen groetjes kees

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.