21

jan

Schermafbeelding 2016-01-24 om 15.52.17
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Verlies en diefstal van je aankopen?

Door Tamara Schellekens

Soms heb je wel eens dat je een aankoop doet en door omstandigheden dit verliest. Ik had vorige week mijn zwarte Uggs meegenomen naar Almelo en vergeet ze in het hotel. Helaas kon ik ze niet meer terugvinden. Eind november had ik deze Uggs gekocht voor een lang weekend Oslo, dus het was nog maar twee maanden geleden. Met een beetje geluk krijg ik het geld terug via Mastercard. 

Natuurlijk heb ik toen ik thuis was meteen even gecontroleerd of ik mijn zwarte Uggs heb betaald met Mastercard. Eigenlijk gebruik ik altijd wel mijn Mastercard als ik grote aankopen doe. En het feit dat ik nu weet dat je goed bent verzekerd en dat je je aankoopbedrag terug krijgt, maakt het wel veel prettiger.

Door deze verzekering denk ik dat ik nog meer aankopen ga doen met mijn MasterCard. De uitverkoop is begonnen, dus tijd om eens lekker te gaan shoppen in de Bijenkorf in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.