4

jan

E-kortingscode
In Lifestyle \ Musthaves

Passiescore:

Tips om te besparen op je online aankopen

Door Tamara Schellekens

De laatste tijd heb ik het online shoppen steeds meer te pakken. Voorheen ging ik nog graag naar de winkel, maar de afgelopen maanden regent het zo vaak dat ik geen zin heb om met de fiets naar de stad te gaan. Het is ook leuk om uren te surfen langs allerlei moois. Zo kom je de leukste kleding tegen. Ik ga nog graag naar de supermarkt, maar als je dan zo’n grote bestelling hebt met oud en nieuw is het heerlijk dat de supermarkt alle wijn komt bezorgen. 

Naast het feit dat het online shoppen niet alleen gemakkelijk is, bespaar je ook nog op je benzinekosten en je parkeergeld en dat kan flink oplopen. En hoe denk je aan de tijd die je bespaart? In dit artikel delen we graag een aantal tips met je!

1. Check de kortingscodes

Onlangs deed ik bestelling bij Sarenza voor nieuwe winterlaarzen. Het was enorm koud, het sneeuwde en ik had zin in nieuwe boots. Geen tijd dus om door de sneeuw naar buiten te gaan. Even googlen en je vindt zo een aantrekkelijke kortingscode. Ik kreeg ruim 20% korting op mijn eerste aankoop. Mooi meegenomen toch?

2. Schrijf je in voor de nieuwsbrieven van webwinkels

Als je inschrijft voor een nieuwsbrief krijg je vaak meteen een kortingscode. Nu wil ik voor mezelf het aantal nieuwsbrieven beperkt houden, maar eenmalige introductiekorting sla ik niet af.

3. Maak een account aan op E-kortingscode.nl

Onlangs heb ik E-kortingscode.nl ontdekt. Erg handig. Voor mijn eerste bestelling van Coolblue kreeg ik meteen 20% korting. De korting per webwinkel kan soms flink oplopen. Vele grote webshops werken hier aan mee. Denk bijvoorbeeld aan Wehkamp, Bol.com, Hema enz. Ik maak hier sinds korte tijd gebruik van en spaar voo extra korting.

4. Bestel in het buitenland

Studenten van mij kopen vaak in het buitenland in. Ze zijn nu met een bepaald project bezig om hun eigen onderneming op te starten en vaak is het buitenland dan veel goedkoper als in Nederland. Heb je ooit gehoord van Aliexpress? De moeite waard om te kijken!E-kortingscode

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.