27

jun

Mini
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Vrouwen en auto’s: mijn liefde voor Mini

Door Tamara Schellekens

Mijn allereerste auto was een Fiat Uno. Als student scheurde ik in mijn tweede jaar van mijn studie al in een autootje rond. Best fijn. Zeker als je dan op zaterdagochtend vroeg moest werken en de trein nog niet reed. Maar ook voor boodschappen doen, is het ideaal. Toen ik ging werken, kreeg ik een lease-auto en mijn echte eerste “nieuwe” auto was een Ford Focus. Prima auto, maar ook wel standaard.

Daarna mocht ik een BMW1 serie gaan rijden. Eigenlijk is vanaf dat moment mijn liefde voor auto’s groter geworden. Ik was best trots op mijn BMW. Ook heb ik nog een Audi en Volvo C30 gereden en sinds drie jaar ben ik nu in het bezit van een trotse Mini. En ik moet eerlijk bekennen: ik vind deze auto echt té gek! En stiekem ben ik al aan het kijken naar een nieuwe. Zal ik mijn huidige auto nog een jaartje blijven rijden?

Het merk Mini heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb de afgelopen jaren in een One gereden en overweeg nu om de Clubman te kiezen met alle nieuwe opties. Eigenlijk is het veel te leuk om het interieur helemaal naar wens te kunnen uitvoeren. Daarnaast moet ik ook nog een nieuwe autoverzekering afsluiten.Mini

Het meest vreemde is dat ik de deurmatten van mijn Mini kwijt ben. Stom hè? Ik kwam toevallig op een hele handige website terecht. Onderdelenzoeker.nl is een website waarbij je op kenteken kunt zoeken naar de onderdelen van je auto. Hoe handig is dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.