7

jul

Thuiskantoor 1
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Zomervakantie: een opgeruimd huis

Door Tamara Schellekens

Het voelt raar. Ik heb zomervakantie. Geen les geven, enkel nog de begeleiding van enkele afstudeerders. De laatste maanden had ik het gevoel dat ik graag alles wilde ordenen. Omdat ik kantoor aan huis heb en daar ook klanten ontvang, vind ik het belangrijk om een opgeruimde ruimte te hebben. Een opgeruimd hoofd, rust en overzicht. 

Guyonne en Barbara van Style en Space hebben me enorm goed geholpen. In al die jaren had ik enorm veel spullen verzameld en eigenlijk nooit een goede selectie gemaakt wat ik wilde houden. Daarnaast wilde ik ook alles een beter plekje geven en weten waar ik iets kon vinden.

Kantoorruimte

Ik werk veel vanuit huis. In mijn kantoorruimte staat een lange tafel waar ik werk aan opdrachten, artikelen schrijf en mijn administratie bijhoud. Ik vind het niet prettig als alles door elkaar op mijn bureau ligt. Ik wil mijn thuiskantoor professioneel inrichten en alles in ringbanden doen. Mijn administratie is nu weer geordend. Alle kantoorartikelen hebben een vaste plaats in de kast en mijn administratie is geordend in ringbanden. Iedere activiteit/klant heeft nu een persoonlijke map. Ook heb ik alles besteld wat ik nodig heb als ondernemer: visitekaartjes, mappen, flyers en presentatiemappen.

Thuiskantoor 1

De volgende stap was om de verschillende ruimtes van mijn kantoor en huis een leuke inrichting te geven. Met het kopen van leuke accessoires zoals kussentjes, extra kastruimte en muurdecoratie is het nu meer één geheel geworden. Ik ben er enorm blij mee! Iedere hoekje of ruimte heeft nu ook een eigen kleur.

Structuur

Structuur, rust, regelmaat, orde en overzicht in mijn hoofd. De beste vakantie vier je thuis! Dus geef jezelf zon vakantie cadeau! In een ander artikel zal ik jullie binnenkort laten zien hoe mijn ruimtes zijn ingericht. Maar dit is écht de beste beslissing die ik heb genomen: een styliste die je ruimtes opruimt, opnieuw, overzichtelijk en goed inricht en gebruik maakt van je bestaande spullen. En wat is er leuker dan het opnieuw inrichten als alles weer te kunnen vinden!

Thuiskantoor 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.