4

jul

PN 27-7
In Lifestyle \ Passioneel Nieuws

Passiescore:

Passioneel Nieuws #27

Door Tamara Schellekens

Eigenlijk kwam ik pas bij het maken van deze Passioneel Nieuws erachter dat ik vorige week weinig foto’s had gemaakt. Net terug uit Turkije en weer een “normale” afstudeerweek en tijd om zelf te koken in plaats van iedere dag uiteten te gaan. In het begin was het weer niet erg prettig, maar gelukkig viel het in het weekend mee. De voorspellingen waren slecht, maar toch kon ik genieten van een heerlijk zonnetje vanaf mijn balkon.

Tijd om de week te starten met een goed ontbijt. Sinaasappelsap, groene smoothie, de nieuwste granola en kiwi met banaan. Veel variatie in fruit en groenten en ook een hartige bit naast de sapjes. Zo kon ik er wel even tegen…

PN 27-7

Kroon op het werk is een P.R. bureau die maandelijks ook de foodybox uitgeeft. De nieuwe SMASH IT patato van Cêla Vita, BBQ Kentucky Whiskey saus van Santa Maria, de nieuwste UPLIFT smoothe van Innocent, quichedeeg van Tante Fanny (dit vind ik altijd erg fijne producten!), ambachtelijke worst van Stegeman en cupjes van Koffievoordeel.

PN 27-2

Donderdag had ik een leuke haringparty, maar eigenlijk heb ik geen foto’s gemaakt. Ook niet van de borrel vrijdag;-)). In het weekend lekker experimenteren in de keuken. Dit zijn nog geen volwaardige foodfoto’s, maar de cheesetaart met rood fruit was wel enorm lekker!

PN 27-4

Pizza met geitenkaas, rode uien, rucola en geraspte kaas met rode saus en oregano.

PN 27-5

Drie uur gesmoorde pasta bolognese met ontvelde tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, rode wijn, bouillonblokje, basilicum en geraspte kaas!

PN 27-6

De SMASH It patatoes van Cêla Vita met bacon en basilicumolie smaakten erg goed!

PN 27-3

Ontbijtje! Banaan-ei pannenkoeken, een sapje van biet, appel en gember en een vers citroensapje. Ik voelde me dit weekend niet fit. Verkouden, een snotterig gevoel waardoor ik mezelf heb voorgenomen om heel veel vitamines te nemen!

PN 27-1

Vandaag een leuke workshop en masterclass grillen Beef Up The BBQ van chefkok Alain Alders bij Restaurant Vrienden van Jacob op landgoed Duin en Kruidberg. Alain Alders is één van de chefkoks die de Irish Beef uit Ierland gebruikt in zijn restaurant. Morgen komt er een verslag online van deze leuke masterclass.

PN 27-9

Het was weer een leuke week. Eindelijk is het nu iets rustiger met school zodat ik lekker wat meer tijd kan nemen om andere leuke dingen te doen. Maak er een fijne week van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.