10

jul

PN 28-15
In Lifestyle \ Passioneel Nieuws

Passiescore:

Passioneel Nieuws #28

Door Tamara Schellekens

Het is bijna schoolvakantie! Het was weer heerlijk weer, ik moest wel werken voor school, maar toch is het iets rustiger aan het worden. Het nakijkwerk, de afstudeerders…langzaam ook een beetje vakantie. Op dinsdag begon het goed met een leuke BBQ masterclass van Irish Beef, het beste rundvlees wat ik altijd in de winkel koop. 

Ik ben niet zo’n hele grote vleeseter, maar kwalitatief vlees van de Irish Beef maakt echt het verschil. ‘Daarom koop ik mijn vlees altijd bij de slager.

PN 28-14

Alain gaf de tip om een lekker stukje buikspek aan de rand van de entrecote te doen voor de smaak. Binnenkort vertel ik er in een apart artikel alles over.

PN 28-9

Het lijkt wel of ik een grote vleeseter ben, want met dit bord: een zelfgemaakte schnitzel, zelfgemaakte aardappelpuree en witlof met ham en kaas. Vroeger vond ik witlof helemaal niet lekker, maar nu vind ik het prima smaken.

PN 28-8

Tijd voor de vitamientjes na de verkoudheid. Ik gebruik tegenwoordig veel vers fruit en groenten…frambozensapje!

PN 28-6

Ja, en als je dan geen tijd hebt om een smoothie te maken, neem je er gewoon een van Innocent mee: de nieuwe LIFT UP!

PN 28-5

Geslaagd voor de certificaten Online Marketing van Googel: blij mee!

PN 28-2

Ook probeer ik twee dagen in de week geen vlees te eten. Dit keer een schnitzel met saté van Valess en een lekkere salade bij Maurits, Lieke en de kinderen. Maurits had de Toscano Rosso uit Italië…smaakte prima!

PN 28-4

Mijn uitzicht op zaterdagavond vanaf het balkon!

PN 28-3

Het wordt hopelijk weer een mooie en zonnige week! Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.