20

mei

WinWoensdag zitmaxx
In Lifestyle \ WinWoensdag

Passiescore:

WinWoensdag: jouw schitterende Zitmaxx schilderij!

Door Redactie

Het is weer woensdag en dat betekent winnen bij Passievrouwen! Deze keer hebben we in de WinWoensdag een leuk, hip en trendy product voor jullie om jullie woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis eens lekker op te pimpen. Wat dacht jij van een schitterend schilderij van Zitmaxx? Je mag jouw favoriete schilderij kiezen uit de collectie en helemaal naar je eigen stijl en smaak.

Bij Zitmaxx Wonen kun je je laten inspireren door alles op het gebied van wonen. Ook een persoonlijk interieuradvies krijg je uitgebreid bij Zitmaxx Wonen. Ben je op zoek naar een leuke bank, fauteuil, eetstoel, kast, tafel of juist stijlvolle verlichting of decoratie? Voor deze producten kun je bij Zitmaxx Wonen terecht! Je kunt ook langskomen in de winkel in Ter Aar of maak een online een afspraak. Zitmaxx Wonen verkoopt onder andere de volgende merken zoals Freistil Rolf Benz, Brink & Campman, Calia Italia, Cartel Living, Gealux etc.

Zitmaxx Wonen heeft deze schilderijen in een uitgebreide collectie wanddecoratie met topkwaliteit voor de laagste prijs. Een uitgebreide collectie van schilderijen op doek in zwart, wit maar ook in kleuren. Welke vind jij het mooiste? Zelf ga ik voor de tulpen met de kleur van turqoise en fuchsia. Dit past prima in mijn woonkamer, dus ik ben dan ook erg benieuwd hoe dit zal staan.

Heb jij al een mooi schilderij uitgekozen? Kijk dan op www.zitmaxx.nl en kies jouw eigen schilderij uit!

Winwoensdag Zitmaxx 2

Wat moet je doen om een schilderij van Zitmaxx te winnen? Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en Instagram en laat in een onderstaande reactie weten waarom jij moet winnen en welk schilderij jouw voorkeur heeft. Meedoen kan tot dinsdag 26 mei, 23.59 uur! Wij wensen je heel veel succes toe!

Kijk voor meer informatie op: www.zitmaxx.nl of bezoek Zitmaxx Wonen: Ringdijk / Stobbeweg 19-21, 2461 EX Ter Aar

 

 

Totaal 18 reacties

Sunny

20 mei 2015 om 11:33

Wauwwww
Ik heb nog één saaie lege muur in huis waar ik wel een pracht plaatje kwijt kan.
Echt prachtig, de winnaar krijgt nog moeite met kiezen!

Beantwoorden

Veerle

20 mei 2015 om 11:35

Wat een leuke actie. Ik ben samen met mijn vriend al maanden aan het zoeken naar een mooi schilderij voor in huis. Dit (Glasschilderij 80120-19) is de eerste die wij ook echt mooi vinden! Ik volg jullie al een tijdje op de sociale media. Groetjes, Veerle

Beantwoorden

Gerda

21 mei 2015 om 00:24

i love it..i love it..ik hou van kleur en een mooi schilderij heb ik nog niet aan de muur! en ik heb het al gezien dat wordt voor mij die rode klaprozen ..want dat zijn mijn lievelingsbloemen!

Beantwoorden

Henk van de Wetering

24 mei 2015 om 10:28

Ik heb met mijn vrouw een zwart wit ingericht huis dus ik vind zo’n passend schilderij in dezelfde kleuren wel mooi, beetje beige erbij mag ook.

Beantwoorden

Hester R.

24 mei 2015 om 12:15

Ik heb onlangs een nieuw huis gekocht en vind die zebra wel erg mooi. Zou prima in de hal tussen de woonkamer en de keuken passen….

Beantwoorden

Carolien

24 mei 2015 om 19:02

Ik vind het schilderij van Kate Moss wel erg gaaf passen bij ons huis. Wat is het bedrag dat je mag besteden bij Zitmaxx? Dit is € 199,-. Ik zou deze wel willen winnen.

Beantwoorden

Marieke Loermans

24 mei 2015 om 21:01

Een mooi nieuw schilderij in de hal kunnen we wel gebruiken. Ik kies voor de beige teint met wit. Ben erg benieuwd. Leuke collectie.

Beantwoorden

Janneke van Woezik

25 mei 2015 om 12:04

Hoe zou zo’n schilderij in mijn huis staan? Ik vind het weer een leuke winactie…moet nog even naar de website van Zitmaxx gaan om te kijken welke ik het mooiste vind.

Beantwoorden

Laura L.

25 mei 2015 om 14:41

Een mooi schilderij voor in mijn gang want daar heb ik nog een plaatsje…ik hoop dat ik er een uit mag kiezen. super om voor de zomer een nieuwe aankleding te hebben…

Beantwoorden

Judith van den besselaar

25 mei 2015 om 15:57

Samen met Erik ben ik in een nieuw huisje gaan wonen en ik vind het erg leuk om samen een nieuw schilderij uit te kiezen bij Zitmaxx, heb al even op hun website gekeken en kan er zeker iets tussen vinden

Beantwoorden

Jolien van der Veen

25 mei 2015 om 21:07

Mijn nieuwe wand kan wel wat versiering gebruiken, ik doe graag mee!

Beantwoorden

Lonneke van Hout

25 mei 2015 om 22:13

Ben al heel lang aan het reizen en nu terug in Nederland en moet mijn nieuwe studentenkamer inrichten, zou erg gaaf zijn met zo’n schilderij van Zitmaxx

Beantwoorden

Lies

26 mei 2015 om 09:12

Het middelste schilderij is echt onwijs mooi! Daar maak ik graag kans op!

Beantwoorden

Maris

26 mei 2015 om 17:26

het schilderij in het midden is super mooi, dat zou prachtig passen bij mijn eethoek

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.