12

sep

496573_211775
In Sport \ Evenementen

Passiescore:

THE PROJECT: Reebok x Les Mills

Door Redactie

Fitness, maar dan anders. Dat is THE PROJECT. Fitnessen op een heel nieuw niveau. Immersive Fitness is een totaal nieuw work-out concept dat zorgt voor deze fitness-evolutie! Fitnessen was nog nooit zo’n ervaring…

Wat is Immersive Fitness nu precies?
Immersive Fitness is een concept dat gebruik maakt van Wrap-Around projectors en LED technologie. Dit betekent eigenlijk gewoon dat je in een hele andere wereld terecht komt. Je reageert op de visuele aanwijzingen die je dus om je heen ziet, in plaats van naar de instructeur.

Reebok x Les Mills
Reebok en Les Mills hebben het concept samen tot leven gewekt. Ze delen de visie om fitnessen weer cool te maken. Mensen samen laten fitnessen, dat is het doel!

collage reebok

Workouts
Er zijn verschillende Immersive Workouts.
– THE TRIP: fietsen
– BODYCOMBAT/GRIT
– BODYJAM/BODYBALANCE

Zo kun je een workout doen waarbij je een hindernisbaan aflegt. Je moet bukken en bewegen om objecten die voorbij vliegen te ontwijken. Maar je kunt ook ‘s nachts een enorme berg in de Alpen gaan beklimmen! Voor iedereen wat wils dus!

Fietsen maar!
Passievrouwen.com was uitgenodigd om deze nieuwe manier van fitnessen te mogen ervaren. We hebben meegedaan aan THE TRIP. We fietsten door verschillende werelden heen en werden uitgedaagd door bijvoorbeeld een hele steile heuvel op te fietsen. Eenmaal ‘terug op planeet aarde’, kwamen we midden in een race tegen twee tegenstanders. In de drie ronden die gefietst moesten worden, werden we ook weer uitgedaagd door heuvels en concurrenten.

De workout duurde 30 minuten. Na 30 minuten hard fietsen en jezelf pushen tot het uiterste, kwam iedereen behoorlijk bezweet naar buiten. Ik vond de workout erg leuk. Het is zo anders dan gewoon fitnessen! Je zit in een andere wereld, je wordt op een andere manier gepusht, wat voor mij persoonlijk heel goed werkte.

Een fantastische fitness-ervaring! Wil je er meer over weten? Kijk dan op de website: http://www.theprojectamsterdam.nl/ . Een filmpje kun je hier vinden: https://www.youtube.com/watch?v=_kdmt1RkhAk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.