6

sep

Sportcity uitgelicht
In Sport \ Sporten

Passiescore:

Ik ga de uitdaging aan!

Door Tamara Schellekens

Een nieuwe woning, een nieuwe baan, een nieuw schooljaar, en… een nieuwe sportschool. Passievrouwen is een leuke samenwerking aangegaan met SportCity en de komende maanden ga ik samen met personal trainer Martijn werken met het Personal Fitplan. Gezond eten onder leiding van een diëtist, twee keer per week sporten, groepslessen, cardio- en krachttraining. Vanaf nu kan ik er niet meer onderuit. Back to the sportschool.

Bij mij in de straat zit een grote en uitgebreide SportCity. Vandaag had ik mijn intake met personal trainer Martijn. Hij meette mijn lengte, gewicht, vetmassa etc. en op basis daarvan kreeg ik een plan op maat. Ik kreeg een rondleiding door het gehele gebouw en wat ik zo leuk vind, is dat alles inclusief is. Weet je waar ik me nu al echt op kan verheugen? In de sauna of het stoombad na een groepsles!

Sportcity collage

Ook kan ik de komende weken kijken welke groepslessen bij me passen. Normaal gesproken zou ik niet zo snel kiezen voor yoga of meditatie, maar misschien is het nu wel de gelegenheid om het te proberen. Ook kun je ieder uur meedoen met 10 minuten buikspieren en dat spreekt me ook wel aan. Mijn buikspieren wil ik in ieder geval aanpakken.

Aanstaande donderdagochtend begin ik met mijn eerste les body shape. Ik vroeg om een les om er lekker in te kunnen komen. Meteen voluit gaan leek me niet goed. Iedere week vertel ik over mijn avonturen. Lees het vanaf nu op Passievrouwen.

Passievrouwen is uitgenodigd voor SportCity om het Personal Fitplan te volgen.

Sportcity quote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.