13

feb

crunches
In Sport \ Sporten

Passiescore:

Thuis sporten kan gewoon

Door Redactie

Ben jij het nieuwe jaar ook ingegaan met goede voornemens? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een abonnement afsluiten bij de sportschool, omdat je echt van je buikje af wil? We zitten nu inmiddels al langer dan een maand in het nieuwe jaar, ben jij iedere week te vinden op de sportschool? Of heb je er eigenlijk nog geen tijd voor gehad? Geen probleem! Thuis kan je namelijk ook hard trainen voor een platte buik.

crunches

De tweede maand van het nieuwe jaar alweer, wat gaat de tijd onwijs snel vind je niet? Maak je maar vooral geen zorgen over dat buikje van je waar je nog niet van af bent gekomen, omdat je nog geen tijd hebt gehad voor de sportschool.

2-mod-v-up_0

Overal kun je tal informatie vinden over het trainen van je buikspieren en het verbranden van vet rondom je buik en dat zonder dat je naar de sportschool hoeft te gaan. Denk hierbij aan Instagramaccounts als Girlyexercises, die hun volgers motiveren om thuis te trainen. Maar ook Johan Schippers, geeft graag zijn buikspiertips weg op de website.

Op buikspieren-oefeningen.nl wordt ook herhaald, dat je niet naar de sportschool hoeft te gaan voor een mooie buik. Volgens Johan Schippers, is het trainen van je buikspieren even belangrijk als het verliezen van vet. Zo geeft hij als tip mee om bijvoorbeeld iedere ochtend en avond een aantal sit ups te doen. Daarnaast is het uitvoeren van de plank ook een onwijs goede oefening, waar je niets anders dan je eigen lichaam bij nodig hebt. Grote apparaten heb je dus zeker niet nodig, een matje op de grond en je kan er voor gaan. Ik ga er vanavond zeker mee aan de slag jij ook? Bikinilichaam we komen eraan!

thuis-fitness-2Kijk voor meer tips en informatie op: www.buikspieren-oefeningen.nl

Door: Kawtar Zanzoun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.