29

okt

Sportmat
In Sport \ Review, Work-out

Passiescore:

Review: Sportbay Fitnessmat PROFI

Door Redactie

Oktober, de herfst is begonnen! De dagen worden korter en het wordt steeds kouder en natter. Een heerlijke tijd. Ik houd van de herfst! Sfeervol en prachtig door de mooi gekleurde herfstbladeren! Heerlijk om in hard te lopen, maar toch is de herfst niet zo’n mooi seizoen om je krachttraining buiten te doen. Natuurlijk hoef jij niet je trainingsschema te veranderen door het weer. Je kan ook heerlijk binnen trainen met een goede sportmat! Ik testte de Fitnessmat PROFI van Sportbay en geef jullie een leuk review!

De afgelopen weken heb ik deze fitnessmat getest. Deze mat is 15 mm dik wat het erg comfortabel maakt om op de liggen voor o.a. sit-ups. De mat is zacht en doordat hij 15 mm dik is, beweegt hij goed mee met je bewegingen. Hierdoor blijven al je rustpunten goed ondersteunt.

Sportmat

Oefeningen die je gemakkelijk erop kunt doen zijn sit-up, crunches, planken enzovoorts, maar ook oefeningen waar je rustig op de grond blijft, zijn uitstekend op deze fitnessmat te doen. Natuurlijk kun je ook oefeningen als mountain climbers en burpies erop doen, alleen dan slijt hij waarschijnlijk wat sneller. Deze oefeningen kan je namelijk ook gewoon op de grond doen zonder mat. Door de ribbels in de mat heb je een goede grip met je voeten en handen voor het planken en/of push-ups.

Sportmat 2

Ben je nieuwsgierig geworden? De Fitness Mat PROFI is voor € 19,90 en is online te bestellen via Sportbay. Hij is verkrijgbaar met nog een handige riem en hengels om hem mee te nemen. Deze PROFI fitnessmat is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw.

Kortom, ik vind de Fitness Mat PROFI erg fijn door de dikte van de mat dat zorgt voor goede ondersteuning. Ik ga deze herfst veel krachtoefeningen binnen doen! Wat motiveert jullie deze herfst? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.