17

okt

PN 39-2

Passiescore:

De Week van Passievrouwen

Door Tamara Schellekens

Het lijkt net zomer. Wat een prachtig weer was het in Nederland afgelopen weekend. Hoewel de herfstbladeren al aardig te zien zijn en overal op straat liggen, was het zonnetje. De temperatuur met bijna 26 graden. Deze week was een culinaire week! 

Op dinsdag een heerlijke lunch ter opening van de Internationale Sherry Week op 6 november ald ode aan de sherry. Deze Spaanse wijn uit Zuid-Spanje staat dan een week vol met activiteiten. Restaurants. cafés,  wijnbars en bodega’s zullen de hele week speciale proeverijen organiseren. Copa Perez won de prijs met een menu met vier gerechten met sherry. Vorige week mocht ik een aantal gangen proeven. De el cerro oloroso sherry van Callejuela en Oloroso sherry met konijn, wortel, jus en Hindoestaanse masala. Binnenkort volgt een apart artikel over de Internationale Week van de Sherry.

PN 39-8

Deze kaas met ijs vond ik een perfecte combinatie!

PN 39-10

PN 39-9

Helaas won het Nederlands elftal maar met 2-0 van Zweden waardoor ze zich voor de tweede keer niet plaatsten voor een EK of WK. maar gezellig was het wel.

PN 39-6

Woensdagavond even een after work wijntje met Mette en kaas bij café Jos in Nijmegen!

PN 39-7

Donderdag kreeg ik een heerlijke lunch met allemaal kleine gerechtjes ter ere van de Blije Boon. Vooral het speciale kaaskoekje smaakte voortreffelijk!

PN 39-4

Zaterdag gaf Theus de Kok van de Echoput een workshop wild koken bij mij thuis. Alle hobbychefs van ShareDnD (voorheen AirDnD) leerden de fijne kneepjes van het vak. Je kunt vanaf nu via ShareDnD een diner boeken bij een huiskamerrestaurant. De kookworkshop werd mede mogelijk gemaakt door de wijnen van Wild Pig, lekkere gemakkelijke en toegankelijke wijnen om te delen. Prima passend bij het concept van ShareDnD. Vooraf maakten we een carpaccio van duif met een vinagrette van mosterd en geitenkaas met fenegriek en diverse bereidingen van prei.

PN 39-3

Dit was om af te likken. Gepofte kastanjes met karamel, schorseneren, spruitjes, pastinaak en rose gebraden hertenbout.

PN 39-2

In de test! De prachtige Oixilia AmazonianCacay Facial van Pure Beauty Boutique. De Cacayolie is rjk aan retinol, is koud geperst van de noten van de cacayboom uit het amazoneregenwoud.

PN 39-13

Look a like van mini Wendy: Eden van 12 jaar oud!

PN 39-12

Geniet nog even van het mooie weer in Nederland. Voor iedereen in Zuid-Nederland: een fijne herfstvakantie!

– advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.