4

sep

PN 35-9

Passiescore:

De week van Passievrouwen

Door Tamara Schellekens


De laatste twee “vakantieweken”. De voorbereidingen op school waren al begonnen, maar toch mocht ik nog een weekendje naar Spa, de F1, Midden-Limburg en vierde ik mijn verjaardag. Het was een leuke maand augustus. Ik heb genoten van de zomer. Wel moeilijk dat de dagen nu weer korter worden en het ‘s avonds minder lang licht is. 

Het einde van de schoolvakantie begon met een heerlijke BBQ en docentenvergadering.

PN 34-1

Ons mediabureau nodigde alle bloggers en foodies uit voor een vaart met Damrak Gin door de Amsterdamse grachten!

PN 34-2

Allemaal lekkere hapjes voor onderweg! 
PN 34-3

PN 34-4

Samen met Joyce van Mamsatwork genietend van de Gin-Tonic.

PN 34-5

Mijn verjaardag vierde ik met een heerlijk buffet van de buffettenboer. Een keuze is reuze buffet en het was voortreffelijk! Over mijn ervaringen met de buffettenboer volgt binnenkort een uitgebreide review!

PN 35-16

Zo gaaf! Een weekend naar de F1 in Spa!

PN 34-6

Voor het eerst van mijn leven een wedstrijd bijwonen van de F1 op het Circuit van Spa-Francorchamps. Wat was dat gaaf! Ook genoten van een heerlijk ontbijt en lunch in de logebox.

PN 35-7

PN 35-8

We logeerden in het Ramada hotel in het centrum van Luik. Heerlijke comfortabele kamers, een prima diner en heerlijk ontbijt. Ik heb er heerlijk geslapen!

PN 35-10

PN 35-11

En van Luik naar Midden-Limburg. Uitgenodigd om een aantal dagen Roermond en omgeving te gaan verkennen. We sliepen in het hotel Parkzicht in Roermond. Een hotel met vier slaapkamers, een leuke tuin om gezellig te borrel, een restaurant met zelfgemaakte heerlijke pizza’s en een goed ontbijt.

PN 35-12

Heerlijke bruschetta met verse tomaatjes en buffelmozzarella.

PN 34-12

Hoofdgerecht bij Bistrobar XoXo.

PN 34-13

Uitgebreid ontbijt met vers fruit, thee, croissantjes, eitje en meer dan voldoende broodbeleg.

PN 34-14

Vrijdag werd ik verrast door de devil van Cassillero Del Diablo om de nieuwste wijnen te testen! Over deze duivelse wijnen vertel ik spoedig meer!

PN 34-15

PN 34-16

Zaterdag naar het bloggers event van Blogger by Nature. In het mooie bosrijke Stay Okay hostel was een netwerkplein voor bloggers en een aantal leuke kennissessies. Ze hebben daar ruime zalen, een mooie tuin en ook goede accommodatie om te overnachten.

PN 34-17

‘s Avonds een Spaanse feestje bij het Knoepert voetbaltoernooi. Het smaakte voortreffelijk!

PN 34-18


Ondertuss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.