31

dec

PN 12-19
In Travel \ PassiePreview

Passiescore:

Fotodagboek van december 2017

Door Tamara Schellekens

Allereerst een fantastisch, gezond en gelukkig 2018 gewenst! Het was een gezellige, drukke en culinaire maand! Nu ik alle foto’s upload, is het wel erg snel voorbij gegaan! Jammer dat het weer voorbij is met de feestdagen. Ik kan daar altijd zo naar uit kijken. Stiekem laat ik de kerstboom nog even staan, want ik kan genieten van de mooie lampjes. 

Vrijdag 1 december begon met de borrel bij het Nijmeegs Ondernemerscafé.  Met Petra aan de witte wijn om de vakantie naar Alicante voor te bereiden en te genieten van het weekend!

PN 12-1

Ik organiseerde een Russisch diner bij me thuis. Super leuk om je in de Russische keuken te verdiepen. Hier maakte ik de Borsjtsj, rode bietensoep met appel, bleekselderij, balsamico-azijn, dille. Geen toevoegingen en gezond!

PN 12-2

Met Valerie deed ik inspiratie op voor de kerstdagen tijdens het kerst persevenement van de Hema. Leuke inspiratie!

PN 12-3

Met de meest foute kersttruien aan in het bed!

PN 12-4

André Hazes was ook aan het bowlrn!

PN 12-5

Tijdens het Allerhande kerstfestival maakte ik samen met Betty van BettysKitchen de cover van de alerhande, heerlijke pavlova met macarons, rood fruit, lemoncustard en munt.

PN 12-6

Zie hier het resultaat!

PN 12-7

Het Spoorwegmuseum is een unieke locatie voor dit gezellige kerstfestival.

PN 12-8

De tijd in december is ook om heel veel perspakketten te krijgen. De Kroon op het Werk stuurde een uitgebreide kerstfoodiebox!

PN 12-9

Alweer een vrijdagmiddagborrel in café Thijssen dit keer. Het sneeuwde die dag erg. Om een goede bodem te hebben, koos ik voor een kopje verse tomatensoep met vers bruin brood.

PN 12-10

Eén van de eerste kerstdiners. Ik ging zakelijk dineren in Vreeland bij restaurant De Nederlanden. Heerlijk gegeten!

PN 12-11

Heerlijke amuses tussendoor!

PN 12-12

PN 12-13

Het Ondernemerscafé pakte goed uit met de hapjes tijdens de kerstborrel.

PN 12-14

Nog meer perspakketjes! De port van Quevedo port is super lekker en verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten! In september was ik op persreis daar en heb genoten.

PN 12-15

Granola van Eat Natural kwam met een super vrolijk kerstpakket met de nieuwste smaken Granola.

PN 12-16

Kerstpakket van Ajax met allemaal lekkers!

PN 12-17

Vijf kerstdiners in vijf dagen. Tussen kerst en oud en nieuw wilde ik het wat rustiger aan doen met social media. Het licht bij mijn ouders was niet helemaal goed om goede foodfoto’s te maken. Ik maakte dertien verschillende amuses als voorgerecht.

PN 12-18

Eten bij Bib Gourmand De Beleving in Sint-Oedenrode met Nicole.

PN 12-19

Winkelen met Claudia in Oosterbeek.

PN 12-20

Met mijn oud studentenhuisgenootjes uiteten in Nijmegen bij BomBaRie. Het waren kleine gerechtjes die goed smaakten.

PN 12-21

Op oudjaarsdag bakte ik oliebollen voor KiKa voor de buren en andere bekenden uit Amsterdam. We hebben een mooi bedrag opgehaald.

PN 12-22Ik heb ervoor gekozen om het fotodagboek in één maand te doen, maar dan zijn het toch wel veel foto’s. In 2018 toch maar weer opsplitsen in twee gedeeltes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.