5

aug

Vakantiedingen
In Travel \ Reizen, Travel gear

Passiescore:

Ik ga op vakantie en neem mee

Door Tamara Schellekens

Met veel geluk heb ik het afgelopen jaar veel mogen reizen. Voor Passievrouwen word ik regelmatig uitgenodigd om persreizen te maken, maar ook daarnaast ga ik graag weg. Een dagje weg in eigen land, een stedentrip of een heerlijke zonvakantie. De komende weken ga ik heerlijk genieten van Bratislava en Wenen, ik vlieg voor een afwisselende vakantie naar Thailand en bezoek de F1 in Spa. Standaard heb ik een lijstje van spullen die ik meeneem. Vandaag deel ik mijn must haves voor vakantie. 

Als ik verder weg ga of langer dan twee weken neem ik ruimbagage mee, maar als ik enkel voor een paar dagen op stedentrip ga, neem ik mijn trolley mee. Dat scheelt weer dat ik niet hoef te wachten als ik uit het vliegtuig stap.

Mijn vaste handbagage bestaat uit het volgende:

  • Kleding voor de volgende dag (het is me overkomen dat in Cuba mijn koffer niet bij de bagage zat. Laat het nu net daar zijn dat iedereen kleine maten heeft en dat ik op de markt niet de juiste kleding kon kopen)
  • Tandenborstel, tandpasta, parfum, deodorant, Vaseline (!), altijd handig om kleine wondjes te kunnen behandelen), haarborstel, make-up, mijn Tweezerman (pincet) en nagellak
  • Een leesboek
  • Een flesje water
  • Mijn tablet of laptop
  • Mijn fotocamera met oplader en tasje
  • Powerbank voor mijn mobiele telefoon
  • Een sjaal voor als ik het koud krijg in het vliegtuig
  • Oordopjes om muziek te luisteren
  • Een tijdschrift zoals Flair of Linda

Vakantiedingen

Voor de zomervakantie heb ik een speciale reisverzekering afgesloten. Ik vind het belangrijk om goed te zijn verzekerd want als me iets overkomt, dan kan ik ook snel schakelen als me iets gebeurt tijdens mijn reis. Het geeft me een gerust gevoel dat ik kan bellen naar een centraal nummer en regelen ze alles meteen. Mijn reisverzekering van Centraal Beheer heb ik al jaren. Een telefoontje en alles wordt geregeld. Je kunt gemakkelijk je winter- of (onder)watersport (ideaal voor deze zomer!) meeverzekeren. Ook kan ik alles online regelen en mijn eigen account bijhouden. Problemen met mijn bagage bij schade, diefstal of verlies kan ik online melden. Wel zo handig. Ben jij goed verzekerd voor jouw reizen? Wat vind je belangrijk?

Dit is een gesponsord artikel. 

– advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.