24

jul

Oslo 1

Passiescore:

Last minute call: weg van de regen in Nederland!

Door Tamara Schellekens

Eén van de meest bijzondere reizen, die ik de afgelopen jaren mocht maken, was de verrassingsreis met srprs.me. Ik wist totaal niet waar ik naar toe zou gaan en samen met een vriendin zagen we pas op Schiphol waar we naar toe gingen. Het was Oslo! Hoe gaaf is dat? Een ansichtkaart krijgen met de temperatuur, je koffer inpakken en niet weten waar je belandt! 

Noorwegen 4

Ik moest er weer even aan terugdenken toen ik vandaag de regen door mijn ramen zag! Wat een …! Je zou maar een vakantie in Nederland hebben geboekt. Nu is er een speciale balie op Schiphol (in vertrekhal 3) waar je zo je last minute break kunt boeken en er nog even een paar dagen of langer tussenuit kunt gaan. Srprs.me heeft verschillende vakanties: Citytrips (zoals ik heb gedaan), Road Trips, Brokes, Sunsation Explore, Backpacking, Last Minutes, Solo Together en Multi City. “Last minute” is het nieuwste concept van srprs,me, niet alleen de bestemming maar ook het reistype blijft geheim. Ik denk nog met weemoed terug naar mijn reis naar Noorwegen Ga vandaag nog spontaan op vakantie en weet niet waar je naar toe gaat! Het is en blijft een leuke verrassing!

Noorwegen 3

– advertentie –

1 Reactie

Roderick van Veen

31 juli 2017 om 15:04

Leuk concept, ik ken het al maar ga het zeker eens bekijken. Het weer valt hier niet ook altijd mee….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.