10

jan

Bagageonline 1
In Travel \ Hotels, Reizen, Travel gear

Passiescore:

Stijlvol op culinaire zakenreis in Alicante

Door Tamara Schellekens

Sinds de Vakantiebeurs van vorige week heb ik weer zin om plannen te maken voor dit nieuwe jaar. Zo wil ik dit jaar een aantal stedentrips gaan boeken. Vandaag maar gelijk even de eerste trip geboekt voor de carnavalsvakantie. Tijd om nog een paar dagen carnaval te vieren en daarna de zon op te zoeken. Ik ben wel weer toe aan heerlijk eten en de zon. Alleen het uitzoeken van de vluchten was nog niet zo gemakkelijk. Dit zijn de redenen waarom ik (weer) naar Spanje wil! 

Spanje heeft mooie stranden

Ieder jaar verschijnt Spanje in diverse ranglijsten van mooiste stranden ter wereld. Meer dan 500 Spaanse stranden beschikken over de blauwe vlag erkenning en je vindt er alles, van kiezelstranden en goudgele of parelwitte zandstranden tot beschutte baaien met azuurblauw water. Hoe kun je daar niet van houden?!

Heerlijk eten in Spanje 

Het leuke is dat we een aantal maanden geleden een restauranteigenaar van Cosmo Taberna ontmoetten tijdens een van de wedstrijden van Ajax. Hij was een week in Nederland om verschillende restaurants te bezoeken om inspiratie op te doen. Sindsdien ben ik trouwe volger van zijn restaurant en gerechten op Instagram en word ik helemaal vrolijk van deze heerlijke gerechten. We kunnen ons nu al verheugen op de avond dat we in zijn restaurant gaan dineren!

Je Samsonite koffers aan vervanging toe zijn. Ik ben de laatste jaren gelukkig veel op reis mogen gaan, maar Spanje is wat langer geleden. Heb jij toevallig nog een nieuwe koffer nodig? Kijk dan eens op Bagageonline.nl.

Bagageonline 3

Eén van de gerechten, die ik zeker ga proeven, is paella. Maar ook de Sangria is erg lekker. Op uitnodiging van het Spaans Verkeersbureau kwam ik al in de stemming door met hen te proosten op de samenwerking en heerlijke paella te proeven. 

Bagageonline 4

Feest in Spanje

Een goed Spaans feest begint om 01:00 ‘s nachts en eindigt om 07:00 ‘s ochtends. Nergens ter wereld wordt er zo maf gefeest als in Spanje. Het lijkt me heerlijk om een leuk feestje mee te maken. Nu nog één maand tijd om ons voor te bereiden om deze stedentrip.

O ja, de voorbereidingen! Vorig jaar heb ik zoveel stedentrips gemaakt dat mijn Samsonite koffers aan vervanging toe zijn. Ik ben de laatste jaren gelukkig veel op reis mogen gaan, maar Spanje is wat langer geleden. Heb jij toevallig nog een nieuwe koffer nodig? Kijk dan eens op Bagageonline.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.