24

feb

oscars
In Fashion \ Fashionspecial

Passiescore:

And the Oscars for Best Outfit goes to…

Door Redactie

Nadat redactrice Faye de hele nacht opbleef om de prijsuitreiking te bekijken, is er vandaag nog een prijs te vergeven, namelijk: Beste Outfit. Welke celeb zag er tijdens het evenement het mooist uit en wie sloegen helaas de plank mis?

 

Worst

Marion Cotillard

Ze was genomineerd voor Best Actress, maar ging er niet met de prijs vandoor, de Franse lieveling Marion Cotillard. Helaas waren we ook niet te spreken over haar jurk. Ze droeg een witte Dior, die aan de voorkant nogal ruim zat. De achterkant had een vreemd detail, waardoor het leek alsof zij nog een losse mouw aan haar rug had hangen. Niet bepaald onze favoriet.

Sienna Miller

Ook Sienna Miller woonde de belangrijkste filmawardshow van het jaar bij. Haar look was echter ook niet zo geslaagd. De jurk van Oscar de la Renta die zij droeg had wel erg veel tierelantijntjes, zoals strikken, kant en twee verschillende soorten stof. Toch was dit niet het ergste aan de look. Dat was namelijk Sienna’s make-up. Wat is er gebeurd met haar gezicht? Ze lijkt wel iets weg te hebben van een doodshoofd!

marioncotillard

siennamiller

Marion Cotillard in Dior en Sienna Miller in Oscar de la Renta

Lady Gaga

We zijn wat shockerende looks van Gaga gewend (denk: vleesjurk), maar wat ze voor de Oscars uit de kast trok was ronduit lelijk. De jurk is veel te groot voor iemand van Gaga’s lengte en het laat haar schouders en heupen enorm lijken. Maar what’s up met die rode afwashandschoenen? Ze hebben een rare vorm en een rare kleur. Waarom gaan we hier nog op in trouwens? Het is gewoon NIET oké om siliconen handschoenen te dragen naar de Oscars!

Viola Davis

Viola Davis had misschien dezelfde gedachte als Oprah, maar bij haar pakte het minder goed uit. De jurk heeft de vorm van een gedateerde prinsessenjurk en door de choker lijkt Viola wel een “oud meisje” dat in een verkleeddoos heeft gespeeld. Ook de lippenstift snappen wij niet helemaal, waar komt die kleur vandaan en waar komt hij in terug?

ladygaga

violadavis

Lady Gaga in Azzedina Alaïa en Viola Davis in Zac Posen

 

Best

Dakota Johnson

Bekend geworden door voornamelijk Fifty Shades of Grey, bracht Dakota Johnson moderne allure mee naar de Oscars. Haar rode Saint Laurent jurk geeft dat oude Hollywoodgevoel, maar door haar opgestoken haar in een moderne paardenstaart, geeft het precies de moderne touch die het spannend maakt. Zeker een van onze favorieten!

Lupita Nyong’o

2014 was het jaar waarin zij haar eerste Oscar binnensleepte, maar dit jaar ownde ze de Red Carpet met haar beparelde jurk van Calvin Klein. Lupita Nyong’o ging voor een crèmekleurige jurk bedekt met meer dan 6000 parels, die niet alleen de jurk lieten shinen maar ook Lupita’s prachtige gezicht. De look deed denken aan wijlen Marilyn Monroe, met een twist.

dakotajohnson

 

lupitanyong'o

Dakota Johnson in Saint Laurent en Lupita Nyongó in Calvin Klein

Emma Stone

Emma Stone schitterde in een jurk van Elie Saab. De gele jurk lijkt in theorie misschien niet bij rood/oranje haar te passen, maar hij staat Emma prachtig. Saabs perfecte keuze voor de split en een hoge hals bij de jurk maakt dat het niet teveel wordt. Gecombineerd met Emma’s rustige make-up en weinig sieraden, is het een prachtige look.

Oprah Winfrey

Oprah droeg een zachtroze Vera Wang-jurk, die strak zat op alle juiste plaatsen. De jurk had een geweldige textuur, waardoor Oprah’s vormen perfect uitkomen. Leuk dat ze haar haren gekruld droeg. De kleur paste perfect bij haar huidskleur en door de mouwtjes aan de jurk paste hij ook bij haar leeftijd. Goede keus!

Jennifer Lopez

Jenny from the Block zag er superchic uit tijdens de Oscars. De jurk complimenteerde haar karamelachtige huidskleur perfect, ze leek wel één geheel met de prachtige Elie Saab-jurk. De zachte make-up zorgt voor een feeërieke uitstraling. Het geheel is gewoonweg prachtig!

emmastonejenniferlopez oprah

Jennifer Lopez in Elie Saab, Oprah Winfrey in Vera Wang en Emma Stone in Elie Saab

Best of the Best:

Jared Leto

We love Jared Leto! Dat haar! Hij is zo’n beetje de enige man van wie we het kunnen hebben dat de dip-dye beter klopt dan bij onszelf. En we zouden het niet kunnen verdragen als hij zichzelf een kort kapsel zou aanmeten. Daarnaast, waar alle mannen kiezen voor een degelijk zwart pak/kostuum, denkt Jared out-of-the-box. Hij ging deze Oscaruitreiking voor een combinatie van lichtblauw en wit. Geweldig in combinatie met zijn donkere haar en lichte ogen. En Jared, bedankt voor je awesome vlinderdasje. We houden er van!

jaredleto

Jared Leto in Givenchy

Chrissy Teigen & John Legend

Wat een geweldig stel! Allebei súperknap en súperlief voor elkaar. En wat zagen ze er weer geweldig uit op de Red Carpet van de Oscars. Chrissy droeg een Zuhair Murad-jurk met hoge split en diep decolleté. Door de lipkleur (die lijkt op die van Viola Davis, maar dan wél goed gelukt) en de haarstijl lijkt ze zo uit de jaren ’20 te zijn gestapt. Prachtig! Met John Legend in zijn strakke pak, is het wel degelijk het mooiste stel van de avond.

chrissyteigenjohnlegend

 Chrissy Teigen in Zuhair Murad en John Legend in Gucci

We konden helaas niet kiezen wie we dan echt de áller-, állermooiste vonden, dus mag je zelf kiezen: Jared Leto of Chrissy Teigen en John Legend? En welke look was volgens jou nog meer geslaagd?

Door: Mitzi Pepers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.