12

sep

Auto 1
In Lifestyle \ Gadgets, Lifestyle

Passiescore:

Dingen waar ik absoluut niet zonder kan

Door Redactie

Dingen waar ik absoluut niet zonder kan

Je krijgt wel eens van die vragen: wat zou je doen met één miljoen? Of waar kun je absoluut niet zonder mee? Best wel leuke vragen om over na te denken en te filosoferen. Er zijn natuurlijk heel veel dingen, maar heb je even? Ik heb bewust geen rangorde aangebracht. Natuurlijk staat ons gezin met de twee meisjes op nummer één. Maar zijn absolute must haves, waar ik niet zonder kan? Ik kan niet zonder mijn samsung telefoon. Ze zeggen ook niet voor niets dat je mobiele telefoon een soort afstandsbediening van je leven is. Op de eerste plaats bellen of whatsappen met het thuisfront of foto’s maken. Maar ook om sociale media te beheren en Instagram te volgen. 

Apps op mijn smartphone

Het aantal apps op mijn telefoon heb ik wel verminderd. Overal kun je tegenwoordig een app voor downloaden, maar het hoofdscherm werd onoverzichtelijk. Dan blijkt dat je niet alles meer nodig hebt. Mijn favoriete apps zijn Instagram, de bezorgservice van de supermarkt en de app voor de parkeermeter. Ook betalen doe ik gemakkelijk via mijn mobiele telefoon.

Badderen

Ik vind het heerlijk om een avondje in de badkamer door te brengen. Een lekker warm bad, maskertje op mijn gezicht, het bubbelbad aanzetten en een leuk filmpje kijken op de tablet of relaxte muziek opzetten. Hier knap ik echt van op. Meestal doe ik dat als mijn man toch van huis is met sporten, zodat ik echt ook de tijd voor mezelf heb. Nu de dagen minder lang licht krijgen en het ‘s avonds eerder donker wordt, heb ik hier intens veel zin in. Op zo’n avond kom ik helemaal tot rust en kan ik me echt opladen. Gelukkig slapen onze meisjes goed door en worden ze in de avond, op uitzonderingen na, bijna niet wakker. En soms is het ook lekker om een masseur aan huis te laten komen.

unnamed

Vriendinnen

Eén keer in de zoveel tijd is het heerlijk om een avondje uit te gaan met mijn vriendinnen. Even zonder kinderen zijn, een drankje drinken, uiteten gaan, dansen of een middagje naar de sauna. Ik kan niet zonder mijn vriendinnen. Met kinderen sta je altijd aan en “me”-time is belangrijk. Even geen gesprekken waarbij je continue de meisjes in de gaten moet houden. We doen dit niet super vaak, maar een keer in het kwartaal een avondje uit met mijn besties: ik zou niet zonder kunnen. Soms gaan we varen, naar de stad, naar een leuke high tea of in de avond op stap. Iedere keer verzint een andere vriendin het programma en hebben we de tijd van ons leven. Dan is het weer fijn om daarna bij de kinderen te zijn. Opladen to the max.

Vakantie

Ook vakanties met ons gezin zijn bij uitstek om gezellig samen te zijn, te genieten en herinneringen te maken. We vinden het dan ook gezellig om er weekendjes op uit te gaan, Ons volgend uitje staat al lang op de verlanglijst: een bezoek brengen aan Disneyland Parijs met onze meisjes. Zo proberen we ook in de weekenden leuke dingen te ondernemen. Nu met de herfst op komst, is naar het bos gaan onze favoriete bezigheid. Lekker de natuur in zolang het mooi weer is. Want met regen blijf je toch liever thuis en droog.

Wat zijn dingen in het leven die jij voor geen goud zou willen missen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.