1

feb

IMG_9975
In Lifestyle \ Interieur, Lifestyle

Passiescore:

Pimp je interieur met deze interieurtips!

Door Redactie

Jarenlang dezelfde inrichting kan gaan vervelen en kan saai gaan worden. Soms is het tijd voor drastische veranderingen! Hoppa, tijd voor een make-over en het pimpen van je interieur. Haal de items waar je je aan stoort weg, zoek nieuwe trendy items uit en voeg deze toe zodat je interieur weer als nieuw voelt. Lees snel verder, want hier zijn helemaal geen grote veranderingen voor nodig!

Persoonlijkheid kent geen tijd
Niets maakt een huis zo persoonlijk als leuke vakantiekiekjes of familiefoto’s. Ga alle foto’s in huis eens langs en kijk waar je nieuwe toe kan voegen. Een mooie gezinsfoto van die leuke vakantie in Zuid-Frankrijk of de avontuurlijke reis naar Thailand zorgt ervoor dat je elke keer een blij gevoel krijgt als je ernaar kijkt. Heel makkelijk en goedkoop, maar een goede manier om je interieur nét wat anders en vooral persoonlijk te maken!

Vrolijke kleuren
Denk je aan écht het roer omgooien? Denk dan aan een leuk vrolijk kleurtje op de muur! Dit geeft meteen een hele andere uitstraling aan je huis. Om het niet al te heftig te maken, kun je hierbij kiezen voor neutrale gordijnen. Of kies juist voor kleurrijke raamdecoratie en houd de rest neutraal. Wil je wel kleur, maar niet meteen zo gewaagd? Koop wat kleurrijke kussens voor op de bank! Ook door middel van kleurrijke accenten breng je wat leven in je interieur.

IMG_9975

Houten accenten
Wil je je huis juist in wat neutralere kleuren houden? Dat kan natuurlijk ook! De woonstijl Scandinavisch is heel populair en daarbij wordt er vooral met zwart, wit en grijs gewerkt. Wat bij deze stijl heel mooi staat zijn houten accenten. Heb je een lichte eikenhouten vloer? Perfect! Wat een kamer ook helemaal afmaakt, zijn houten jaloezieën. Niet alleen praktisch, maar ook een toevoeging aan je hippe Scandinavische interieur!

Groener dan groen
Als laatste geven we je de tip om je huis groener te maken. En hoe doe je dat? Planten! Zeker in een neutraal en minimalistisch interieur staat het heel mooi om veel planten te hebben. Het brengt je interieur tot leven en brengt daarnaast ook wat kleur in huis. Vergeet alleen niet je groene vrienden af en toe water te geven!

Welke tips ga jij gebruiken om je interieur te pimpen?

 

IMG_9976

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.