25

jun

robijnzwitsal
In Lifestyle \ Lifestyle

Passiescore:

Robijn doet de was met…

Door Redactie

De geur van fris gewassen kleding in combinatie met de heerlijk geur van Zwitsal, de wens van vele Robijn gebruikers en Zwitsal liefhebbers. Deze zomer is het dan zover. Robijn heeft een nieuwe lijn ontwikkeld met Zwitsal geur. De lijn bestaat uit een wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes.

robijn

Wasmiddel
Klein en krachting, voor alle bonte en gekleurde was zoals je van Robijn gewend bent, nu met de heerlijke geur van Zwitsal. Zodat je kleding de hele dag lekker ruikt naar Zwitsal. Robijn wasmiddel met Zwitsal geur €6,99 voor 700ml.

Wasverzachter
Voor extra Zwitsal geur en nog meer zachtheid is er de wasverzachter. Robijn wasverzachter met Zwitsal geur €3,99 voor 750ml.

Geurbuiltjes
De geurbuiltjes die je kleding langer fris laat ruiken in de kast, mochten natuurlijk niet ontbreken. Ze laten je kleding in de kast tot zes weken lang ruiken naar Zwitsal

De producten zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in de winkels. Kijk voor meer informatie op http://www.robijndoetdewas.nl. Heb jij ook zolang al zitten wachten op deze combinatie?

Door: Stephanie Vluggen

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.