31

mrt

PN 7 dinsdag smoothie
In Lifestyle \ Lifestyle

Passiescore:

Tip: snelle zorg na goed zoeken beschikbaar

Door Redactie

Soms zijn er door Corona langere wachtlijsten ontstaan en daar kun je best last van hebben. Zeker ook omdat de ziekenhuizen de zorg nu aan het inhalen zijn, maar nog niet alle minder spoed operaties kunnen worden gepland. Dat kan vervelend zijn. Zeker ook voor mijn vader, die een nekhernia operatie moet ondergaan. Daarom is het verstandig om op te zoek te gaan naar alternatieven, zoals de zorg in het buitenland. We kwamen uit bij een kliniek in Krefeld waar ze binnen korte tijd een hernia-operatie kunnen uitvoeren. 

Het is vervelend als je last hebt van je nek. Mijn vader ondervond last en kon bijna niet meer tillen. Ook voor onze meisjes is dat vervelend want als mijn ouders met ze naar een speeltuin gaan, kunnen ze wel eens gaan schommelen, maar er daarna ook weer uit willen. En zeker de kleinste van de twee vindt het prettig om te worden gedragen en kan ook niet overal zelf inklimmen of op klauteren. Daarom is het prettig dat opa snel werd geholpen in de kliniek en na de intake binnen drie weken werd geopereerd. Daarom zouden we je graag de tip willen meegeven dat het handig is om op internet op zoek te gaan naar andere mogelijkheden en alternatieven, zodat je sneller van de pijn af komt omdat je spoedig wordt geholpen. Bij het perifere ziekenhuis, waar we de reguliere zorg hebben, zouden we pas over enkele maanden worden geholpen. Dat is voor de pijn van opa toch iets te lang wachten en daarom zijn we verder gaan zoeken naar de andere mogelijkheden. Dan kom je via de zoekmachine zo bij een andere zorgverlener uit. Het is dan wel iets verder rijden, maar de nadelen wegen niet op tegen de nadelen.

Liefde 1

Herstel

Bij een hernia heb je te maken met een uitstulping van de wervelkolom. Het wil niet zeggen dat je altijd wordt geopereerd, want soms herstelt je lichaam zelf. Maar onze vader had zoveel klachten, dat een operatie noodzakelijk was. Ook is hij redelijk snel hersteld, want na een dag of twee mocht hij naar huis en heeft hij weer rustig kunnen lopen in huis. Het heeft drie maanden geduurd voordat hij helemaal van zijn klachten af was en nu kan hij lekker weer in de lente met de meisjes op pad naar de speeltuinen en pretparken. Het is heel fijn om te weten dat er alternatieve zorgverlening is en dat je snel kunt worden geholpen aan je klachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.