16

feb

6a00e54ef9f456883301901ed005f4970b-600wi
In Fashion \ What to wear

Passiescore:

Sneakers kunnen altijd

Door Redactie

Hoezo zou je jouw Nike runners alleen dragen bij het sporten of jouw Adidas Classic alleen als je even snel een boodschapje moet doen? Het dragen van deze gympen zijn al een tijdje een modeverschijnsel. Daarnaast zijn jouw sneakers niet alleen geschikt voor een casual outfit in de lente of zomer, ook in de koude februari dagen zou je ze gewoon kunnen dragen! Sneakers kun je zowel met een jurkje of met een skinny jeans combineren. Wij leven nou eenmaal in een tijd dat je lekker kan dragen wat je wil, leef je uit en creëer je eigen stijl(dat doe ik zelf ook dagelijks). 

6a00e54ef9f456883301901ed005f4970b-600wi

white

Sneakers zijn er in verschillende kleuren en modellen. Witte sneakers in de winter is een must! Vind je niet? Lekker opvallend met een maxi jas en een donkere skinny jeans of gewoon helemaal in het zwart, waarbij de witte gympen niemand op straat kan ontgaan. Ken je het gezegde: het leven is jouw catwalk? Met toffe opvallende sneakers zal dat zeker wel het geval zijn. Dit zie je overigens ook op verschillende modeblogs en Instagramaccounts voorbij komen.

chanel-fall-winter-2014-15-campaign-tweed-sneakers

De tijd dat je jouw sneakers alleen uit de kast vist omdat je even een rondje gaat hardlopen is voorbij. Sporten of niet, gympen maken jou en jouw outfit compleet. Neem Karl Lagerfeld, hij lanceerde een hele campagne om te laten zien dat ook modehuis Chanel niet aan de sneaker-trend ontkomt. Zo en wat doe jij morgen aan? Je sneakers natuurlijk! Ik in ieder geval wel.

Door: Kawtar Zanzoun

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.