27

sep

jeh klein
In Fashion \ Accessoires

Passiescore:

HOT: Jéh Jewels

Door Wendy Versteeg

Al ruim 20 jaar ontwerpen moeder Coby en dochter Elselien van Buuren, gezichten achter Jéh Jewels de collecties helemaal zelf. In diverse ateliers wereldwijd worden deze ontwerpen op ambachtelijke wijze vervaardigd. Veel handwerk zorgt ervoor dat ieder sieraad een authentieke uitstraling krijgt. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver en echte edelstenen.

Goud en zilver zijn twee edelmetalen die je perfect met elkaar kunt combineren; het is chic, elegant en heeft een authentieke uitstraling. De nieuwe serie goldfilled ringen van Jéh Jewels bestaat uit een warme combinatie tussen wit zilver, geoxideerd zilver en 14 karaats goud. De goldfilled legering verkleurt niet, is slijtvast en is dik genoeg om een leven lang mee te gaan. De ringen, met beweegbare tussenringen, zijn dan ook van de ongekende topkwaliteit die we van Jéh Jewels gewend zijn. De ringen zijn verkrijgbaar in zowel een smalle, als een brede variant.

jeh

De nieuwe sieraden uit de Mix & Match collectie van Jéh Jewels zijn wonderschoon en omvatten een breed assortiment aan gekleurde colliers en fraaie hangers. De items uit deze collectie zijn stuk voor stuk handgemaakt van 925 sterling zilver in combinatie met echte edelstenen. Je kunt eigenlijk alle exemplaren eindeloos met elkaar gecombineren en dat zorgt voor een trendy restultaat.

Je vindt de juwelen bij een groot aantal winkels in Nederland en daarnaast kun je de collectie ook online bestellen. Neem zeker even een kijkje in de mooie en overzichtelijke webshop. Enne… winkel-ze! www.jehjewels.nl. Hier vind je overigens ook de verkooppunten bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.