26

sep

Pyama
In Fashion \ Accessoires, Musthaves

Passiescore:

Modetrends belangrijk? De leukste nachtmode!

Door Redactie

Volg ik de mode? Ben ik modebewust? Ik ben geen vrouw die op Instagram een outfit of the day plaatst. Gewoon omdat ik me daar niet prettig bij voel? Bodypositivity? Ik word er eigenlijk een beetje gek van. Ik denk dat het belangrijk is dat je lekker in je vel zit en dat dit voor jou goed voelt. Toch geeft het me wel een goed gevoel om er verzorgd uit te zien. Een paar maanden geleden heb ik mijn hele huis laten inrichten. 

Kleding ingericht op kleur 

In de loop van de jaren had ik zoveel spullen verzameld in twee verschillende huizen dat ik eigenlijk door de bomen het bos niet meer zag. Het gaf ook gen rust in mijn hoofd. Ik had altijd het gevoel dat ik achter de feiten aanliep en geen goed gevoel had. De styliste heeft mijn kledingkast ook helemaal opnieuw ingedeeld. We hebben nieuwe hangertjes gekocht voor de hangkast. Vroeger had ik allemaal verschillende hangertjes en nu hangen de rokjes op dezelfde hangers, hangen mijn jurkjes helemaal op kleur en heb ik ook de sportkleding helemaal op kleur gesorteerd. Ook met wassen en vouwen is het nu veel prettiger.

Pyjama 5

Pyjama voor de herfst en winter

In de loop van de jaren houd ik de mode wel in de gaten, maar toch kom ik vaak op de klassieke look uit. Eerder droeg ik voornamelijk alleen maar zwart, maar tegenwoordig heeft de donkerblauwe kleur ook een plekje in mijn kledingkast. In de winter vind ik het wel fijn om weer een goede pyjama te kopen. Omdat het kouder is en omdat ik het ‘s avonds lekker vind om thuis te lezen, kies ik voor een comfortabel zittende pyjama. Pyjama’s kunnen er ook leuk uitzien.  Ondermodeshoppen.nl heeft leuke tips om ook onder je normale kleding je leuk, sexy en modieus te kleden! Ik moet iets bekennen. Ik vind namelijk dat het best leuk is om me sexy te kleden en ben een fan van mooie lingerie. En als je net moeder bent geworden, wil je ook na de bevalling weer sexy eruit zien, kijk voor inspiratie op ikwordmama.nl.

Pyjama 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.