2

aug

LOTT. Gioielli logo
In Fashion \ Accessoires

Passiescore:

Sieraden van LOTT. Gioielli

Door Redactie

Vandaag moet ik echt even iets met jullie delen. Ik ben onlangs namelijk behoorlijk verliefd geworden op de sieraden van het merk LOTT. Gioielli. Ik kwam enkele items tegen in een tijdschrift en ben online gaan snuffelen omdat ik wilde weten waar de sieraden te koop zijn. Ben jij ook benieuwd naar de sieraden van LOTT. Gioielli en wil je weten hoe ze eruit zien, waar ze te koop en hoe duur ze zijn?! Lees dan snel verder!

LOTT. Gioielli is een Nederlands bedrijf dat in 2010 begonnen is met het handmatig maken van sieraden vanuit een passie voor style en trends. De sieraden zijn tijdloos en klassiek waarvan enkele lekker opvallend zijn. Zelf onze eigen prinses Maxima draagt sieraden van LOTT. Gioielli!

LOTT. Gioielli Maxima

Het assortiment bevat diverse soorten sieraden waaronder armbanden, oorbellen, kettingen en ringen. Deze sieraden zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. Sommige zijn opvallend en andere hebben juist een fijne uitstraling. Kortom: voor ieder wat wils!

LOTT. Gioielli oorstekersDe prijs van de armbanden ligt tussen de €39,95 en de €79,95. De prijs van de oorbellen ligt tussen de €72,95 en de €162,50. De prijs van de kettingen ligt tussen de €49,95 en de €72,50. De prijs van de ringen ligt tussen de €24,95 en de €64,95.

LOTT. Gioielli armbandjes

De sieraden van LOTT. Gioielli zijn te koop bij Jewelz&More, IMITCH en Jewelzshop. Op de website van LOTT. Gioielli kun je zien welke shop het dichts bij jou in buurt zit! Wat vind jij van de sieraden van LOTT. Gioielli? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram!

Door: Simone

Totaal 2 reacties

Bianca

2 oktober 2019 om 10:31

Mooie ketting gekocht , maar na 2 dagen al kapot.
Hele slechte service.
Denken niet in oplossingen maar schuifen alles af.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.