28

apr

Uitgelicht YourGift Bijuwels
In Fashion \ Accessoires

Passiescore:

YourGift pareltje: Bijuwels sieraden- en kralenwinkel

Door Redactie

Vrouwen en sieraden zijn wanneer je heel eerlijk bent onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn nu eenmaal dol op kettingen, mooie armbanden, oorbellen… kortom: we love jewelry! Onlangs bezochten wij een pareltje op het gebied van juwelen want wat is er nu leuker dan helemaal zelf jouw armband, ketting of ander sierraad te maken? Passievrouwen heeft Bijuwels bezocht in Bussum, en natuurlijk hadden wij onze YourGift cadeaucard in onze hand! Het is bijna moederdag, dus ideaal met je YourGift cadeaucard om bij Bijuwels langs te gaan. 

Misschien vind je het leuk om te weten dat drie jaar na de start van de webshop, Bijuwels in 2010 haar winkeldeuren opende aan de Spiegelstraat op nummer 1b in Bussum. In de fijne, gezellige en knussse winkel vind je een ruime keuze aan kralen, bedels en accessoires uit binnen- en buitenland. De edelstenen worden zelfs grotendeels vanuit het buitenland geimporteerd. Er is verder geen enkele kralenwinkel in Bussum dus de winkel is altijd lekker druk. Jeugdige creativelingen komen vanuit school zakjes met kralen kopen om thuis mee aan de slag te gaan. Sieraden maken is hot en dat merken ze bij Bijuwels. Overigens is de webshop altijd onderdeel gebleven van het concept, hier kun je alle producten online bestellen.

Collage Bijjuwels

Ook vind je prachtige ‘kant en klare’ sieraden van Bijuwels. Deze zijn met liefde en zorg gemaakt, veelal wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, zoetwaterpareltjes en half edelstenen. Wij konden er onze ogen niet vanaf houden. Maar.. het allerleukste zijn toch wel de Bijuwels Workshops. Deze zijn voor volwassenen maar ook zeker voor kinderen en vinden plaats in de winkel.

De kosten voor een workshop zijn € 17,50 per persoon. Dit is echter exclusief de gebruikte kralen. Je kunt gebruik maken van alle kralen in de winkel. De kralen zijn voorzien van een prijs zodat je zelf in de gaten kunt houden wat een workshop ongeveer gaat kosten. De kosten voor een kinderworkshop zijn afhankelijk van de leeftijd. Voor kinderen tot en met 11 jaar betaal je € 15,00 per persoon inclusief alle materiaal en iets lekkers. Dit is echt een enorm leuk concept voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.  Overigens geldt hiervoor een maximum van 10 kinderen. De prijs voor een workshop voor kinderen van 12 tot en met 16 jaar is € 17,50 per persoon inclusief diverse materriaal en iets lekkers. Het is wel de bedoeling dat er bij een kinderworkshop 1 volwassene aanwezig is. Er zijn de afgelopen vijf jaar al ruim 250 kinderfeestjes gevierd bij Bijuwels!

Het allerleukste is misschien toch wel de moeder/dochter workshop die je via YourGift kunt reserveren. De kosten hiervoor bedragen € 42,50 inclusief de materialen, koffie/thee/limonade en iets lekkers. Overigens betaal je voor ieder extra kind €15,-. De moeder/dochter workshop is er voor moeders met kinderen t/m 11 jaar en duurt 1,5 tot 2 uur.

Collage Bijuwels 2

Even heel eerlijk: bij het zien van al die mooie sieraden, kralen, stenen en pareltjes kregen we zin om de hele winkel leeg te kopen… Hier kun je als vrouw echt helemaal los gaan! Het is heerlijk om je creativiteit te stimuleren en bij binnenkomst krijg je direct zo enorm veel ideetjes dat je bijna niet kunt kiezen tussen al dat moois! Gelukkig is de uiterst vriendelijke eigenaresse, Bianca, altijd aanwezig om je te begeleiden in je keuze.

Kijk voor meer informatie even op www.bijuwels.nl 

Bijuwels
Spiegelstraat 1B
1405 HT  BUSSUM

De openingstijden zijn: maandag en dinsdag gesloten, woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur.

YourGift biedt de enige echte cadeaucard voor jong en oud, zo vind je altijd de cadeaukaart die bij je past. Een heerlijke beautybehandeling, een hotelovernachting, een middagje skiën, een gezellig wijntje drinken in een gezellige bistro? Alles kan! Een de YourGift card werkt net als een pas, maar dan zonder pincode. Gewoon via de pinterminal; snel en simpel!

De YourGift cadeaukaart is besteedbaar in vele winkels en webshops en is verkrijgbaar in wel zeven thema’s. De YourGift cadeaukaarten kun je online bestellen maar zijn ook te koop bij diverse verkooppunten, waaronder Primera, Jumbo, C1000, POSTNL postkantoren, V&D, Shell en AKO. Het saldo dat op de kaart staat kun je altijd online bekijken. Kijk voor meer informatie op www.yourgift.nl

1 Reactie

Manon Kragt

4 augustus 2021 om 14:03

Jammer dat jullie gesloten waren…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.