20

mei

Uitgelicht online shoppen
In Fashion \ Fashionspecial

Passiescore:

Online of offline shoppen?

Door Redactie

Lekker een avondje op de bank, benen omhoog, laptop op schoot en een lekker theetje erbij of zaterdag/zondag met de rest van Nederland door de stad struinen opzoek naar leuke kleding?

Waar kies jij voor?

Online Shoppen

Ik was tot een paar maanden terug altijd een trouwe stad shopper. Je kunt tenminste verschillende maten proberen want per merk verscheelt de maat nogal eens vind ik. Ook nog even lekker op je gemak tussen het sales rek snuffelen op zoek naar leuke koopjes. Ik vind het toch altijd wel leuk als ik nog wat leuks scoor waar ik niet de hoofdprijs voor moet betalen. Daarna nog gezellig lunchen en je hebt een heerlijk dagje gehad. Helaas is dit altijd niet het geval. Mijn maat is heel vaak al weg en vaak is het zo druk en warm in de winkels dat je na een tijdje gewoon geen zin meer hebt..

Maar nu heb ik sinds een paar maanden het online shoppen ontdekt! Ja, ik weet het ik ben al 24 jaar en nu heb ik het pas ontdekt. Laatbloeier op dat gebied denk ik haha. Maar ik moet zeggen, ik vind het heerlijk! Geen vervelende verkopers, klanten die een uur in het hokje kleding staan te passen en deze bezet houden, geen zware tassen meer meezeulen terug in de bus of trein en ik kan er zo lang over doen als ik wil!

We kennen allemaal de bekende webshops wel waar je je rustig de hele avond mee kan vermaken. Maar ik moet zeggen dat ik 1 favoriet heb, die ik toch graag even met jullie wil delen. Je hebt nu de website supersales.nl. Een platform die alle aanbiedingen van heel veel webshops samenbrengt. Ze hebben merken als Mango, SuperTrash, Superdry, Asos, Pieces, Topshop enz. Super leuk om even tussen de sales artikelen te kijken als je toch aan het surfen bent. Ik hoop dat jullie wat aan mijn tip hebben en ik ben benieuwd wat jullie vinden van online versus offline shoppen!

Door: Liselotte van Haagen

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.