21

nov

Sneakers 1
In Fashion \ Geen categorie

Passiescore:

Deze schoenen mogen niet ontbreken in jouw wintercollectie!

Door Redactie

Normaal ben ik wel van de pumps, loop het liefste op hakken en als ik veel moet wandelen doen enkellaarsjes het goed. Maar steeds meer zie ik vrouwen die leuke sneakers aan hebben. Deze zomer kocht ik voor het eerst sinds lange tijd weer hippe sneakers. Ook in de winter kun je mooie en leuke sneakers aan onder een jurkje, rokje of broek. In dit artikel zet ik graag de leukste tips op een rijtje! 

Zwart is toch wel een beetje mijn kleur, maar deze zomer koos ik voor witte sneakers met zilver. Sneakers voor in de winter zou ik wel in het zwart uitkiezen. Ook omdat ik gewend ben om in de winter toch meer donkere kleding te dragen en zwarte jurkjes in het bijzonder. Meestal houd ik van de klassieke sneakers zonder te veel tierelantijntjes. Als ik volgende week naar Praag ga, is het best lekker om goed zittende sneakers te dragen waar je kilometers op kunt lopen. Met een stadswandeling en vele andere excursies op het programma, komen deze sneakers dan wel van pas.

Deze sneaker is stoer door het leer aan de buitenkant, maar toch ook wel sjiek door de glanzende afwerking bij de veters.

 

Sneakers 1

De tijgerprint is de trend van dit winterseizoen en dat zie je ook terug in deze opvallende sneakers.

 

Sneakers 2

De sneaker die lekker tijdloos is van Nike. Daar kan ik volgende week lekker door Praag mee slenteren. Ik vind deze sneaker stoer maar ook mooi door de robuuste afwerking.

Sneakers 3

Met de glanzende afwerking en het mooie design in het leer is dit een bijzondere sneaker met opvallende tinten.

Sneakers 4

 

Wat is jouw favoriete schoen in de wintermaanden? Draag jij vaak sneakers? Ik ga er zeker weer een paar kopen de komende weken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.